MENÜ

Galatasaray taraftarları ıslıklamıştı! Kerem Aktürkoğlu ile kritik görüşme

Gaziantep FK karşılaşmasında oyundan çıkarken Galatasaraylı tribünler tarafından protesto edilen Kerem Aktürkoğlu için camia seferber oldu. Erden Timur, yıldız futbolcu ile bire bir görüşme gerçekleştirdi. İşte detaylar...

Galatasaray taraftarları ıslıklamıştı! Kerem Aktürkoğlu ile kritik görüşme

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında evinde Gaziantep FK ile karşı karşıya gelen, Galatasaray, adeta direkleri dövdüğü karşılaşmayı geriden gelerek kazanmayı başardı. İlk yarıyı 1-0 geride kapatan sarı-kırmızılılar, ikinci yarıda golleri buldu ve rakibini 2-1 mağlup ederek Fenerbahçe'yi takibini sürdürdü. Rams Park'taki mücadelede Kerem Aktürkoğlu protestosu ise dikkat çekti.

Haberin Devamı

Galatasaray taraftarları ıslıklamıştı Kerem Aktürkoğlu ile kritik görüşme

MUSLERA VE ICARDI DESTEK VERDİ

Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Kerem Aktürkoğlu, skor Gaziantep FK lehine 1-0'ken 71. dakikada yerini Halil Dervişoğlu'na bıraktı. Millî futbolcu oyundan çıkarken tribünler tarafından protesto edildi. Kerem, yerini Halil Dervişoğlu'na bıraktığı esnada taraftarlar tarafından ıslıklandı. Soyunma odasında Muslera ve Icardi'nin Kerem'e, "Bunları kafana takma" dediği öğrenilirken, teknik direktör Okan Buruk’un ise, "Bu takım için yaptıkların ortada" diyerek oyuncusuna moral verdiği bildirildi.

ERDEN TİMUR İLE GÖRÜŞTÜ

Öte yandan Kerem'e destek veren sadece oyuncular ve Okan Buruk olmadı. Ayrıca Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur’un da yıldız futbolcu ile baş başa bir toplantı yaptığı öğrenildi. Timur'un Kerem'e, "Galatasaray şampiyon olacaksa bunda senin payın büyük. Bunlara asla takılma” diyerek millî futbolcuyu teselli ettiği bildirildi. Ayrıca Torreira da sosyal medya hesabına, "Her zaman deneyenler ve asla pes etmeyenler benim takımımda oynar. Seni seviyorum kardeşim" diye yazdı.

Haberin Devamı

Galatasaray taraftarları ıslıklamıştı Kerem Aktürkoğlu ile kritik görüşme

20 GOLE DİREKT KATKI

Son maçta protesto edilen Kerem Aktürkoğlu, bu sezon Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda toplam 35 maça çıktı. Kanat oyuncusu, söz konusu 35 karşılaşmada 12 gol atıp 8 asist yaparak 20 gole direkt olarak katkı sağladı. Yıldız futbolcunun Galatasaray ile sözleşmesi 2026'nın yaz aylarında sona erecek.

YORUM YAZ