MENÜ

Galatasaray taraftarının metro çilesi sürecek!

Galatasaray taraftarının Türk Telekom Arena'ya giderken kullandığı önemli bir hat olan Sanayi Mahallesi-Seyrantepe metro hattının uzun bir süre daha açılamayacağı öğrenildi.

Galatasaray taraftarının metro çilesi sürecek!

Sanayi Mahallesi-Seyrantepe istasyonları arasında yapılan metro seferleri, geçen yılın Mayıs ayında başlatılan 3. metro tüneli çalışması nedeniyle durdurulmuştu.

Çalışmalar sırasında 29 Eylül 2014 tarihinde talihsiz bir kaza yaşanmış ve inşaata ara verilmişti. Kısa bir süre sonra kaldığı yerden devam eden çalışmaların üzerinden bir yıla yakın bir zaman geçmesine karşın henüz bitirilemedi. Bu nedenle Galatasaray taraftarının stat çilesi sürecek.

Son alınan bilgiye göre; Sarı-Kırmızılı taraftarın Türk Telekom Arena'ya ulaşımda kullandığı önemli bir hat olan Seyrantepe-Sanayi metro hattında çökme yaşandı. Metro inşaatının bu nedenle bir yıl daha kapalı kalacağı iddia edildi.

Albayrak, "Yakında açılacak" demişti ama...

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak ile Ali Dürüst, futbolcularla birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret ettikten sonra açıklamalarda bulunmuş ve metronun kısa sürede açılacağını duyurmuşlardı.

Yönetimin bu konuda pasif kaldığını düşünen Sarı-Kırmızılılar, çalışmaların seçime kadar bitirilememesine tepkili.

Haberin Devamı
YORUM YAZ