MENÜ

Galatasaray taraftarını kahreden haber! 4 milyon Euro'ya anlaştı

Transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Galatasaray, yeni sezonda da şampiyonluğu hedefliyor. Sarı-Kırmızılı ekip; şu ana kadar Tete, Zaha, Angelino, Bakambu, Halil Dervişoğlu ve Kerem Demirbay gibi önemli isimleri takıma dahil ederken hem hocanın hem de yönetimin en çok istediği oyunculardan birini Avrupa'nın dev takımlarından birisine kaptırdı. Cim-Bom'un taraftarının da çok yakından takip ettiği yıldız ismin maaşı ve sözleşme detayları da belli oldu. İşte tüm gelişmeler...

Galatasaray taraftarını kahreden haber! 4 milyon Euro'ya anlaştı

Transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Galatasaray, yeni sezonda da şampiyonluğu hedefliyor. Sarı-Kırmızılı ekip, şu ana kadar Tete, Zaha ve Kerem Demirbay gibi önemli isimleri takıma dahil ederken hem hocanın hem de yönetimin en çok istediği oyunculardan birini Avrupa'nın dev takımlarından birisine kaptırdı. Galatasaray taraftarının da son derece yakından takip ettiği bu transfer gelişmesinin yanı sıra takımdan ayrılacak oyunculara dair son detaylarda haberimizde...

Haberin Devamı

OKAN BURUK'TAN TÜM TAKIMA UYARI

Galatasaray, Süper Lig'in ilk haftasında beklentilerin altında kalan bir performansla deplasmanda karşılaştığı Kayserispor ile 0-0 berabere kaldı. Mücadele sonrası açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, oyuncularına ciddi bir uyarıda bulundu.

Galatasaray taraftarını kahreden haber 4 milyon Euroya anlaştı

Görmek istedikleri kriterleri karşılamayan oyuncularla yola devam etmeyeceklerini belirten Okan Buruk, şu ifadeleri kullanmıştı:

Kazanarak başlamak istiyorduk. Bunu yapamadık ama bundan sonraki haftalarda Galatasaray’ın hem oyun hem de oyuncu kalitesi, isteği, arzusu, konsantrasyonu ve maç kazanma tutkusunu daha yüksek bir şekilde göreceğiz. Bunu görmezsek zaten oyuncular bizimle beraber olmayacak. O yüzden kendi taraftarımızla birlikte bunu net bir şekilde göreceğiz.

Haberin Devamı

OLIMPIU MORUTAN, PISA YOLCUSU

Geçen sezonu İtalya Serie B takımlarından Pisa’da kiralık olarak geçiren Olimpiu Morutan’ın yeni sezonda takımda yer alması beklenmiyordu.

Rumen kanat oyuncusunun, bu doğrultuda yeniden Pisa’ya gideceği öğrenildi. 24 yaşındaki oyuncunun, satın alma opsiyonu ile kiralanacağı öğrenildi. Morutan, hazırlık maçlarında da beklentilerin altında kalmıştı.

Galatasaray taraftarını kahreden haber 4 milyon Euroya anlaştı

CİM BOM'DA 3 YILDIZ GİDİYOR!

Galatasaray’da bu hafta gidecek oyuncuların da kaderi belli olacak. Bir süredir Avrupa kulüpleriyle temasta olan Yunus Akgün, yönetim ile yaptığı görüşmede kulüpten ayrılmak istediğini bildirdi. Fredrik Midstjö ise daha çok forma şansı bulabileceği bir kulüpte forma giymek istiyor. Leo Dubois’nın da takımdan gitmek istediği, tıpkı Midstjö gibi süre bulabileceği bir yere gitmek istediği edinilen bilgiler arasında yer aldı.

 

Galatasaray taraftarını kahreden haber 4 milyon Euroya anlaştı

 Paredes, Serie A'ya gidiyor

Galatasaray'ın bu yaz transfer döneminde en çok istediği oyunculardan birisi olan Arjantinli futbolcu Paredes, Serie A devi Roma'nın yolunu tutuyor. Sarı-Kırmızılı ekip, hem PSG hem de Arjantinli orta sahayla uzun bir süre ilgilenmesine rağmen bu transferden istediği sonucu alamadı. Paredes, tercihini İtalya'ya gitmekten yana kullandı.

Galatasaray taraftarını kahreden haber 4 milyon Euroya anlaştı

Maaşı ve sözleşmesi belli oldu

Fabrizio Romano'nun haberine göre; Roma, Leandro Paredes için PSG ile 4 milyon Euro'yu aşan bir bonservis bedeli karşılığında anlaştı. Paredes, İtalyan kulübüyle 2+1 yıllık sözleşme imzalayacak. 

Haberin Devamı

Galatasaray taraftarını kahreden haber 4 milyon Euroya anlaştı

YORUM YAZ