MENÜ

Galatasaray taraftarından Yunus Akgün'e destek, takıma tepki!

Galatasaraylı taraftarlar, Adana Demirspor maçı öncesi takıma tepki gösterdi. Nef Stadı'nda tribünlerde 'Aşkımız renklere sizlere değil!' tezahüratları yükselirken bonservisi Sarı Kırmızılı ekipte olan ve Adana ekibinde kiralık olarak forma giyen Yunus Akgün'e destek verildi.

Galatasaray taraftarından Yunus Akgün'e destek, takıma tepki!

Süper Lig'in 37. haftasında Adana Demirspor'u konuk eden Galatasaray, bu sezon son kez Nef Stadı’nda taraftarı önünde sahaya çıktı. Sarı Kırmızılı ekip taraftarları, karşılaşmaya yoğun ilgi gösterirken maç öncesi takıma tepki gösterdi. Karşılaşma öncesinde ayrıca futbolcular ve teknik direktörler anons edilirken Galatasaraylı taraftarlar, Domenec Torrent’i de ıslıkladı.

Haberin Devamı

Tribünler, ısınmaya çıkan futbolculara "O forma kutsaldır nasip olmaz herkese" diye seslendi. Ardından takımın tecrübeli ismi Semih Kaya'ya çağrı yapıldı, ''Semih takımı buraya getir'' tezahüratı yapıldı.

Galatasaray taraftarından Yunus Akgüne destek, takıma tepki

31 yaşındaki stoper, takımı toplayıp tribünlere gidince Nef Stadı'nda ''Aşkımız renklere sizlere değil!'' tezahüratları duyuldu. Bonservisi Galatasaray'da olan ve Adana Demirspor'da kiralık olarak forma giyen Yunus Akgün'e ise destek verildi. Sarı Kırmızılı ekibe gönül veren futbolseverler, karşılaşma öncesi sadece Yunus'u tribünlere çağırdı. Bir hayli heyecanlı olduğu gözlenen 21 yaşındaki kanat oyuncusu, Nef Stadı'nda yumruk şov yaptı.

Galatasaray taraftarından Yunus Akgüne destek, takıma tepki

Esat Soydabircan

YORUM YAZ