MENÜ

Galatasaray taraftarından yeni sezon kombinelerine inanılmaz hücum! 30 saniyede bitti...

Galatasaray'ın geçtiğimiz günlerde açılan kombine yenileme dönemi için geceden kuyruğa giren taraftarlar, dün saat 14:00'da başlayan genel satışları ise tam 30 saniyede bitirdi. Kulüpte sadece maç günleri satışa çıkacak 3 bin bilet kaldı.

Galatasaray taraftarından yeni sezon kombinelerine inanılmaz hücum! 30 saniyede bitti...

Locaların ardından yeni sezon kombinelerini de satışa çıkaran Galatasaray’da, biletlerin tükenmesi sadece 30 saniye sürdü. Saat 14.00 itibarıyla başlayan genel satışta, taraftarların büyük çoğunluğu siteye erişim sağlama şansı bile bulamadı.

Haberin Devamı

GÖZLER ŞAMPİYONLUKTA

En ucuzu 14 bin TL, en pahalısı 112 bin 500 TL olan 9 ayrı kategorideki biletlerin tamamı, siteye girebilen şanslı kesim tarafından 30 saniyede bitirildi. Siteye giriş yapamayan ve bilet bulamayan binlerce taraftar ise büyük hayal kırıklığı yaşıyor. Geçtiğimiz günlerde açılan kombine yenileme döneminde de taraftarlar geceden kuyruğa girerek fırsattan yararlanmaya çalışmıştı.

Galatasaray taraftarından yeni sezon kombinelerine inanılmaz hücum 30 saniyede bitti...

HERKES DEVİR BEKLEYECEK

Gelinen nokta itibarıyla kulübün elinde yeni sezon için maç günleri satışa çıkarılacak sadece 3 bin bilet kaldı. Ayrıca deplasman tribünü için de 2 bin 500 kişilik, protokol tribünü için de bin 500 kişilik yer boş bırakıldı. Bunun dışında kalan tüm kombineler tükendi. Taraftarlar artık sezon içerisinde kombinesi olup da stada gelmeyenlerin biletlerini devretmelerini bekleyecek.

Haberin Devamı

YOĞUN İLGİYE TEŞEKKÜRLER

Yönetim ise ilgiden çok memnun. Saat 14.20’de bir açıklama yayınlayan Sarı-Kırmızılı kulüp, “2024-2025 sezonu için genel satışa çıkan kombinelerimiz tükenmiştir. Yoğun ilginiz için teşekkürler Büyük Galatasaray Taraftarı!” ifadelerine yer verdi.

Galatasaray taraftarından yeni sezon kombinelerine inanılmaz hücum 30 saniyede bitti...

YORUM YAZ