MENÜ

Galatasaray taraftarından Kopenhag deplasmanında Parken çıkarması!

Galatasaraylı taraftarlar, Kopenhag deplasmanında takımlarını yalnız bırakmadı. Okan Buruk ve öğrencilerine Parken Stadı’nda maç boyu tam destek veren yaklaşık 3 bin Galatasaraylı, görevlerini en iyi şekilde yaptı.

Galatasaray taraftarından Kopenhag deplasmanında Parken çıkarması!

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu son maçında dün Kopenhag ile deplasmanda karşılaştı. Bu maçta Sarı-Kırmızılı futbolseverler, takımlarını yalnız bırakmadı. 42 bin kişilik Parken Stadı’nda yaklaşık 3 bin Galatasaraylı, tribündeki yerlerini aldı. Kopenhag’daki meydanlarda bir araya gelerek tezahürat ve marşlarla maç havasına giren taraftarlar, daha sonra müsabakanın oynanacağı Parken Stadı’na hareket etti. Sarı-Kırmızılı taraftarlar, Parken Stadı’nda kendilerine ayrılan tribünü doldurarak coşkulu bir şekilde takımlarını destekledi. Maçın başından sonuna kadar takımlarına tam destek veren futbolseverler, mücadelenin 1-0’lık Kopenhag üstünlüğüyle sona ermesi sonrasında ise stattan üzgün ayrıldı. Öte yandan Galatasaraylı taraftarlar, tribünde üzerinde İngilizce “Özgür Filistin” yazısının bulunduğu pankartı açarak, Filistin’e destek verdi.

Haberin Devamı

Galatasaray taraftarından Kopenhag deplasmanında Parken çıkarması

TRİBÜNDE ELMANDER SÜRPRİZİ

Parken Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada ise tribünlerde tanıdık bir isim vardı. 2011-2014 yılları arasında Galatasaray formasını giyen ve gösterdiği performansla Sarı-Kırmızılı taraftarların sevgilisi haline gelen İsveçli futbolcu Johan Elmander, Kopenhag maçını yerinden takip etti. 42 yaşındaki isim, Galatasaraylı futbolseverler ile birlikte deplasman tribününde bu kritik müsabakayı izledi. Elmander, taraftarın coşkusunu katılırken üçlü de çektirdi. Galatasaray formasıyla gösterdiği mücadele ile akıllarda yer edinen hücum oyuncusu, Cim Bom’da takımda 67 maça çıktı. Elmander bu karşılaşmalarda 17 gol ve 10 asistle oynadı.

 

Galatasaray taraftarından Kopenhag deplasmanında Parken çıkarması

YORUM YAZ