MENÜ

Galatasaray Süper Lig'in yıldızını alıyor! Yunus Akgün'ün yerine...

Süper Lig'de 2022-2023 sezonunu Okan Buruk yönetiminde şampiyon tamamlayarak 23. zaferine ulaşan sarı-kırmızılı ekipte flaş gelişmeler yaşanıyor. Yeni sezon ve Şampiyonlar Ligi için kadro kalitesi yüksek olan bir yapılanma oluşturmak isteyen Galatasaray, transfer çalışmaları için start verdi. Birçok bölge için alternatif oyuncu almak isteyen Aslan, Yunus Akgün'ün yerine de o ismi transfer listesine aldı ve düğmeye bastı.

Galatasaray Süper Lig'in yıldızını alıyor! Yunus Akgün'ün yerine...

Galatasaray, Süper Lig'de 2022-2023 sezonunu Okan Buruk yönetiminde 88 puanla şampiyon tamamladı. Bu şampiyonluk ile birlikte 23. zaferini elde etmiş olan sarı-kırmızılı ekipte yönetim, teknik ekip ve futbolcuların morali üst seviyede olurken, yeni sezon içinde transfer çalışmaları başladı. Birçok alana takviye yapmak isteyen ve alternatifi çok olan yıldızlarla dolu bir kadro oluşturmanın planlarını yapan Aslan'da gündem bir yandan da iç transfer olmuş durumda.

Haberin Devamı

OKAN BURUK:ICARDI PARA İÇİN ARABİSTAN'A GİTMEZ

G.Saray'ı şampiyonluğa taşıyan teknik direktör Okan Buruk, bir televizyon programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bu sezon ligde 22 gol atan ve taraftarın sevgilisi olan Mauro Icardi'nin bonservisiyle ilgili soruyu da cevaplayan Buruk, şu ifadeleri kullandı: "En çok istediğim oyuncular; Rashica ve İcardi… İcardi kalacak mı, biz de merak ediyoruz. Önce kendi, sonra kulübü karar verecek. PSG satacak mı, ne kadar isteyecek. Ailesi var, birçok farklı şey var. Yakın zamanda belli olur. İçimi rahatlatan, kulübümüzün İcardi için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olması. İcardi burayı seviyor. Suudi Arabistan'dan teklif var deniyor. Ama İcardi için yaşayacağı yer önemli. Para için Arabistan'a gidecek biri değil. Kalmasını istiyoruz. Lige de hava getirdi." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Galatasaray Süper Ligin yıldızını alıyor Yunus Akgünün yerine...

HAZİRAN SONUNA KADAR FATURA 400 MİLYON TL

Sarı-kırmızılı yönetimi zorlu bir ay sonu bekliyor. Haziran bitimine kadar futbolcu alacakları, transfer taksitleri ve geçmiş borçlarla birlikte 15 milyon Euro'luk bir fatura var. Eski teknik direktör Domenec Torrent ve ekibine, tek taraflı fesih nedeniyle kazandıkları dava sonrasında 2.6 milyon Euro ödenecek. Pulgar'ın başını çektiği eski oyuncular da FIFA'ya taşıdıkları davaları kazandı. Kısa dönemde 400 milyon TL ödeme yapmak zorunda olan yönetim, 30 Haziran'a kadar UEFA'ya da borçsuzluk kağıdını göndermek zorunda. Aksi halde transfer yasağı gelecek.

Galatasaray Süper Ligin yıldızını alıyor Yunus Akgünün yerine...

NELSSON VE BOEY'E TALİP

Performansı ile Avrupa'nın devlerinin transfer listesine giren Victor Nelsson ve Sacha Boey için Galatasaray 'tok satıcı' durumunda. Danimarkalı oyuncuya sezonun bitmesi ile birlikte teklifler yağmaya başlarken, Yönetimin ise ücretinde iyileştirmeye gittiği 24 yaşındaki stoper Nelsson için istediği 25 milyon Euro'luk (638.3 milyon TL) bonservisin altına inmeyi düşünmediği ifade edildi. Sarı-Kırmızılılar'da bu sezon başarılı bir grafik çizen Sacha Boey, İngiltere Premier Lig'in dev ekiplerinden Arsenal'in takibinde. Galatasaray Yönetimi ve Arsenal'in bu hafta içerisinde görüşme gerçekleştireceği belirtildi. İngiliz ekibinin Galatasaray'a yaptığı son teklif bonuslarla birlikte 18 milyon euro. Ancak Sarı-Kırmızılılar kapıyı 25 milyon Euro'dan açtı. Pazarlık sonrası iki kulübün 20 milyon euro bandında el sıkışması bekleniyor.

Haberin Devamı

Galatasaray Süper Ligin yıldızını alıyor Yunus Akgünün yerine...

ASLAN'DAN YUSUF SARI BOMBASI

Sarı-kırmızılı ekipte tüm bu gelişmeler yaşanırken, yeni sezon içinde transfer çalışmaları başlamıştı. Bu doğrultuda vites arttıran Aslan, Süper Lig devinin yıldız oyuncusunu kadrosuna katmak için düğmeye bastı. Yerli rotasyonuna takviye isteyen G.Saray, Adana Demirspor'dan Yusuf Sarı için harekete geçti.

Galatasaray Süper Ligin yıldızını alıyor Yunus Akgünün yerine...

31 lig maçında şans bulan ve 5 gol-6 asist katkısı sağlayan sağ kanat oyuncusu, Yunus Akgün'ün alternatifi olarak düşünülüyor. Adana Demir ile 2 sezon kontratı olan oyuncu, Yunus'un takımdan ayrılması halinde ilk hedef olacak. 24 yaşındaki futbolcu, G.Saray'a gelmeye sıcak bakarken, iki kulübün anlaşmasını bekliyor.

Mauro Icardi'nin Strasbourg'a Attığı Müthiş Kafa Golü

Galatasaray Süper Ligin yıldızını alıyor Yunus Akgünün yerine...

YORUM YAZ