MENÜ

Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur'dan penaltı tepkisi: Şampiyonluğa tesir eden hata!

Galatasaray Sportif AŞ Başkenvekili Erden Timur, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan derbide düdük çalan Hakem Arda Kardeşler ve VAR Mustafa İlker Coşkun'a eleştiriler yöneltti. İşte detaylar...

Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur'dan penaltı tepkisi: Şampiyonluğa tesir eden hata!

Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray, Ülker Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Dev mücadele 0-0 sona ererken Hakem Arda Kardeşler'in bazı kararları tartışmalara neden oldu.

Haberin Devamı

Galatasaray Sportif AŞ Başkenvekili Erden Timur, bugün derbideki hakem kararlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

'ŞAMPİYONLUĞA TESİR EDEN BİR HATA'

Timur, derbi mücadelesiyle ilgili yaptığı açıklamada Hakem Arda Kardeşler'in kararlarına tepki göstererek; "Dün gece sonuca direkt etki eden bir hata yapıldı. Başka hatalar da oldu ama bu direkt sonuca tesir etti. Biz itidalli açıklamalar yapmaya çalışıyoruz. Hem hakkımızı savunacağız hem de itidalli olacağız. O pozisyon direkt şampiyonluğa tesir eden bir hata." ifadelerini kullandı.

Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timurdan penaltı tepkisi: Şampiyonluğa tesir eden hata

* Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur'un bahsettiği, Djiku ile Icardi arasında yaşanan pozisyon...

Erden Timur: Direkt şampiyonluğa tesir eden bir hata.yapıldı

TRANSFER SÖZLERİ

Erden Timur transfer çalışmalarıyla ilgili de açıklamalar yaptı. Timur, 'Çilek transferi var mı? şeklinde gelen soruya; "Yok. Biz konuşmuyoruz. Çok umut vermemek lazım. Bir takımımız var. İmkanlar ölçüsünde olursa... Ancak çok umut vermemek lazım. Okan Hoca bu tarafa bakmıyor, demek ki istemiyor" şeklinde yanıt verdi.

Haberin Devamı

'AMACIMIZ SÜPER KUPA'YI KAZANMAK'

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe ile oynanacak Süper Kupa finali hakkında değerlendirmelerde bulundu.

"Tüm rakipleri analiz ediyoruz. Ona göre kadro seçiyoruz. Oyuncu tercihleri değişebiliyor. Medyanın, taraftarın düşündüğü tercihler değişebiliyor. Derbiler, oyuncuların daha çok odaklanacağı maçlar. Bir önceki Karagümrük maçını ölçü almadık. Konsantrasyonları, oyun istekleri, bu tür maçları oynamış oyuncuların geçmişi önemli oluyor.

Dünkü 11'imizde bu tip maçlara çıkmış oyuncular tercih ettik. Hem diziliş hem sistem hem oyun olarak istediklerimiz oldu ama sadece ofansif olarak daha yaratıcı olabilirdik. İki takımın da ofansif oyuncuları, kendi performanslarının altında kaldılar. Bireysel olarak daha iyilerini yapabilirlerdi. Bizim ve genel olarak insanların tatmin olmama nedenleri hücumda bireysel performansların düşük olması. İki takım da burada baskı altındaydı, kazanmak istediler. Bu tür maçlara çıkmak da zordur. İki takımın da aynı puanda ve kafa kafaya gittiği ortamda baskı, hatalara yol açabiliyor. Rakibimize isabetli şut şansı vermedik. Savunma anlamında iyi işler yaptığımızı, hücumda iyi olmadığımızı gösteriyor. Süper Kupa daha iyi olacak. Baskı daha az olacak. Amacımız Süper Kupa'yı kazanmak."

Haberin Devamı

Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timurdan penaltı tepkisi: Şampiyonluğa tesir eden hata

 

YORUM YAZ