MENÜ

Galatasaray, Sparta Prag maçında 2 kırmızı kart!

Galatasaray - Sparta Prag maçında 2 kırmızı kart... Cim Bom 2-1 öndeyken 62. dakikada yıldız oyuncu direkt kırmızı kart gördü ve Aslan'ı 10 kişi bıraktı. 80'de de Prag 10 kişi kaldı!

Galatasaray, Sparta Prag maçında 2 kırmızı kart!

Sarı-Kırmızılılar, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu Play-Off'un da Çek ekibi Sparta Prag'la kozlarını paylaştı. Mücadeleye hızlı başlayan Aslan 19. dakikada Kerem Demirbay'la 1-0 öne geçti. İlk devreden başka gol sesi çıkmadı.

Haberin Devamı

Icardi direğe takıldı

İkinci yarıya ise Çek ekibi hızlı girdi. 47'de Angelo Preciado skora dengeyi getirdi. Taraftarı önünde baskılarını artıran Galatasaray, Mauro Icardi'yle gole çok yaklaştı ancak direğe takıldı. 60'da Dries Mertens fileleri sarstı, Sarı-Kırmızılılar bir kez daha öne geçirdi.

Galatasaray, Sparta Prag maçında 2 kırmızı kart

Nelsson dışarda, gelecek maç cezalı!

Victor Nelsson, Galatasaray 2-1 öndeyken 62. dakikada direkt kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. 65'te ise Jan Kuchta fileleri sarstı, skor 2-2 oldu. Danimarkalı stoper, 22 Şubat'ta Çekya'da oynanacak rövanş maçında görev yapamayacak. 

Galatasaray - Sparta Prag maçı (VİDEO)

Prag'a da kırmızı kart!

80. dakikada ise bir kırmızı kart daha çıktı. Matej Rynes, Barış Alper Yılmaz'ın yüzüne müdahalede bulununca hakem Alejandro Hernandez, Rynes'e ikinci sarıdan kırmızı kart gösterdi. 22 yaşındaki oyuncu da rövanşta forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

Icardi hayat verdi

90+2'de ise Cim Bom'a yıldızı Mauro Icardi hayat verdi... Arjantinli süperstar attığı golle skoru 3-2'ye getirdi, rövanş öncesi Aslan avantajı kaptı.

Galatasaray, Sparta Prag maçında 2 kırmızı kart

 

YORUM YAZ