MENÜ

Galatasaray savunmasında bilmece! Büyük bir çaba harcanıyor

Davinson, Abdülkerim ve Kaan’ın, Kasımpaşa maçına yetişmesi neredeyse imkansız gibi gözükse de bu bölgedeki bilmece henüz çözülemedi. Sağlık ekibi, 3 futbolcunun forma giyebilmesi için büyük bir çaba harcıyor...

Galatasaray savunmasında bilmece! Büyük bir çaba harcanıyor

Sarı-Kırmızılı ekibin, son 2 sezondur en istikrarlı bölgelerinden biri savunma tandemi oldu. Fakat Davinson Sanchez ve Abdülkerim Bardakçı’nın yaşadığı sakatlıklar, işleri bozdu. Bu süreçte bu bölgede alternatif olan Kaan Ayhan da forma giydi ancak o da sakatlandı.

Haberin Devamı

Rizespor karşısında mecburi olarak, asıl mevkisi orta saha olan Berkan Kutlu, savunmanın merkezindeydi. Üç futbolcunun, Kasımpaşa karşısında forma giymesinin neredeyse imkansız olduğu söylenmişti. Fakat sağlık ekibi, bu gelişmelere rağmen 3 oyuncuyu en kısa sürede takıma geri döndürmeyi hedefliyor.

B planı hazır

Özellikle Kaan Ayhan’ın, Kasımpaşa maçında forma giyebilmek adına en ciddi aday olduğu gelen haberler arasında yer aldı. Davinson ve Abdülkerim’in de kısa sürede formasına kavuşacağı konuşuluyor. Her ihtimali düşünen Okan Buruk ise bir yandan B planını hazırlamış durumda.

Galatasaray savunmasında bilmece Büyük bir çaba harcanıyor

Galatasaray savunmasında bilmece Büyük bir çaba harcanıyor

YORUM YAZ