MENÜ

Galatasaray rövanşı aldı, Lucas Torreira dikkat çekti! Icardi resitali

Bu sezon ligdeki tek mağlubiyetini ilk yarıda Hatayspor deplasmanında alan lider Galatasaray, hem rakibinden rövanşı aldı hem de Fenerbahçe ile puan farkını maç fazlasıyla 5’e yükseltti. Cim Bom’un orta sahadaki dinamosu Lucas Torreira, Hatayspor karşısında da her zamanki başarılı futbolunu sürdürdü.

Galatasaray rövanşı aldı, Lucas Torreira dikkat çekti! Icardi resitali

Süper Lig’de Galatasaray, bu sezonki tek yenilgisini aldığı Hatayspor’u Rams Park’ta ağırladı. Sezonun ilk yarısında oynanan mücadelede teknik direktör Volkan Demirel’in öğrencileri, güçlü rakibini 2-1’lik skorla devirmişti. Cim Bom’un da o ana kadar ligdeki 12 maçlık yenilmezlik serisi sona ermişti. Daha sonra tekrar bir seri yakalayan Sarı-Kırmızılılar, Hatay’dan taraftarı önünde rövanşı almayı başardı. Ligdeki namağlup serisi devam eden ve üst üste de 12. galibiyetini alan Cim Bom, liderliğini korumaya devam etti.

Haberin Devamı

HATAY’A KARŞI 4’TE 4

Puanını 84’e çıkaran son şampiyon, ezeli rakibi ve takipçisi Fenerbahçe ile de farkı, maç fazlasıyla 5’e yükseltti. Aslan ayrıca, bu sezon Süper Lig’de yer alan takımlar arasında iç sahada puan vermediği tek rakibine karşı evinde 4’te 4 yapmayı da başardı.

ICARDI RESİTALİ

Galatasaray’ın hücumdaki en önemli yıldızı Mauro Icardi, gol şovuna Hatayspor karşısında da devam etti. Sezon başından beri sakatlık sorunlarıyla boğuşan ve an itibarıyla da tam olarak düzelen Icardi, dakikalar 12’yi gösterdiğinde Dries Mertens’in kullandığı kornerde kale önünde kafayla topu ağlara gönderdi. Milli ara öncesinde oynanan Kasımpaşa karşısında rakip fileleri iki kez sallayan Icardi, böylece çıktığı son 3 karşılaşmada 4. golünü kaydetti. Attığı son 3 golü de kafayla ağlara gönderen Arjantinli yıldız, krallık yarışında 18 gole ulaştı ve bu alanda zirvede bulunan Fenerbahçe’den Edin Dzeko’yu yakalamayı başardı.

Haberin Devamı

Galatasaray rövanşı aldı, Lucas Torreira dikkat çekti Icardi resitali

MERTENS HIZ KESMİYOR

Sarı-Kırmızılılar’da son dönemin formda oyuncularının başında gelen Dries Mertens, Hatayspor karşısında da etkiliydi. Milli aradan önce 4-3 kazanılan Kasımpaşa deplasmanında 1 gol ve 1 asistle oynayan Mertens, dün akşam 12. dakikada Icardi’nin attığı golde asisti yaptı. Son 3 karşılaşmada 1 gol ve 4 asistle oynayan 37 yaşındaki yıldız, Süper Lig’de asist sayısını 12’ye yükselterek bu alanda Fenerbahçe’den Dusan Tadic’i yakaladı. Bu kategoride zirvede ise Kasımpaşa’dan Haris Hajradinovic (13 asist) yer alıyor.

Galatasaray - Hatayspor maçı (VİDEO)

TORREİRA YİNE HER YERDE

Cim Bom’un orta sahadaki dinamosu Lucas Torreira, Hatayspor karşısında da her zamanki başarılı futbolunu sürdürdü. Orta alanda oyunun hem savunma hem hücum kısmında takımına büyük bir katkı veren Torreira, sahada adeta basmadık yer bırakmadı. Uruguaylı yıldız, maçın yüzde 92 ile en fazla pas isabeti bulan ismi olurken, 4 top kaptı ve 11 ikili mücadelenin 7’sinden başarıyla ayrıldı.

Galatasaray rövanşı aldı, Lucas Torreira dikkat çekti Icardi resitali

Galatasaray rövanşı aldı, Lucas Torreira dikkat çekti Icardi resitali

YORUM YAZ