Galatasaray orta saha transferinde yıldız oyuncuya pres yapıyor!

Kadrosuna net dokunuş olarak bir 8 numara transferi yapmak isteyen Cim Bom artık eksik parçayı tamamlamak istiyor. Bu doğrultuda yıldız isimler arasından birine baskı yapıyor. Transferde ısrarcı davranan Galatasaray, oyuncuyu ikna etmenin hesapları içinde.

Galatasaray orta saha transferinde yıldız oyuncuya pres yapıyor!

Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray, henüz sekiz numara transferini gerçekleştirmeyi başaramadı. Mauro Icardi'nin bonservisini alan Sarı-Kırmızılılar, Wilfried Zaha, Tete, Angelino gibi yıldızları kadrosuna katmayı başardı. Teknik Direktör Okan Buruk'un ısrarla iyi bir sekiz numara istemesi sebebiyle yönetim çalışmalarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

Galatasaray orta saha transferinde yıldız oyuncuya pres yapıyor

Dortmund'da devam etmek istiyor

Trendyol Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirirken gündeme gelen isimlerden biri de Salih Özcan oldu. Borussia Dortmund forması giyen Milli futbolcu, Galatasaray’dan teklif aldığını doğruladı. Ancak Alman ekibinde düzenli forma şansı az olan 25 yaşındaki orta saha, Sarı-Kırmızılılar’dan teklif almasına karşın Dortmund’da devam etmek istiyor.

Galatasaray orta saha transferinde yıldız oyuncuya pres yapıyor

'Burada sezona odaklandım'

Sarı-Kırmızılılar’ın bu duruma rağmen Salih için tüm şartları, Avrupa listesinin belirleneceği son güne kadar zorlayacağı bildirildi. Kulübün, Dortmund ve Salih’in menaceriyle temaslarına devam ettiği öğrenilirken başarılı oyuncunun temsilcisiyle, teknik direktör Okan Buruk’un da konuşup A Milli orta sahayla ilgili olarak planlarını anlatması bekleniyor. Galatasaray’dan teklif geldiğini söyleyen Salih Özcan, Sky Almanya’ya konuyla ilgili “Menacerimi aradılar. Galatasaray, Türkiye’nin büyük kulüplerinden biri. Ancak burada tamamen sezona odaklandım ve hâlâ üç yıllık sözleşmem var.

Haberin Devamı

Galatasaray orta saha transferinde yıldız oyuncuya pres yapıyor

Bonservissiz gitmişti

Geleceğin neler getireceğini görmek lazım. Burada memnunum ve odak noktam şu anda Borussia Dortmund” açıklamasını yaptı. Transfere sıcak bakmayan 25 yaşındaki oyuncu, “1 Eylül transfer dönemi sonuna kadar hiçbir şekilde bir şey olacağını düşünmüyorum” diye konuştu. Geçen sezon başında FC Köln’den Borussia Dortmund’a bonservissiz katılan Salih Özcan’ın, 2026 sonuna kadar Alman devi ile sözleşmesi bulunuyor.

SÜRPRİZ DÜŞÜNCE! STADA GELEBİLİR...

 

YORUM YAZ