MENÜ

Galatasaray, Ocak ayını İstanbul’da geçirecek

Liglere verilen aranın sona ermesiyle yoğun bir fikstüre girecek olan Galatasaray, ocak ayı bitene kadar 7 resmi maça çıkacak; bunların 5’i Rams Park’ta, sadece 2’si İstanbul dışında oynanacak.

Galatasaray, Ocak ayını İstanbul’da geçirecek

Süper Lig’e verilen aranın ardından Galatasaray’ı yoğun bir fikstür bekliyor. Ligde şampiyonluk yarışı veren, Avrupa’da da yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam eden Sarı-Kırmızılılar’ın fikstürüne bu ay Türkiye Kupası maçları da dahil olacak. Galatasaray, ocak ayında 6’sı Süper Lig, 1’i de Ziraat Türkiye Kupası karşılaşması olmak üzere toplam 7 resmi müsabakaya çıkacak. Aslan, bu maçların 5’ini evinde oynayacak. Diğer 2 mücadelede ise İstanbul dışına çıkacak. Sarı-Kırmızılılar ocak ayında ligde Konyaspor, Sivasspor, Kayserispor, Trabzonspor, İstanbulspor ve Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek.

Sivas ve Trabzon yolcusu

Galatasaray, Türkiye Kupası 5. Turu’nda ise Ümraniyespor ile mücadele edecek. Aslan, bu periyotta ligde 16. hafta erteleme maçında Sivaspor’a konuk olacak. Ligin 21. haftasında da deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı

Galatasaray, Ocak ayını İstanbul’da geçirecek

YORUM YAZ