MENÜ

Galatasaray, Mauro Icardi transferinde mutlu sona çok yakın!

Galatasaray’ın hem PSG hem de Icardi ile tüm şartlarda anlaşmaya vardığı, kulübün harıl harıl evrak ve prosedür işlemlerini halletmeye çalıştığı öğrenildi. Sarı-Kırmızılılar, Arjantinli süperstarın transferini hafta sonuna kadar açıklamayı planlıyor.

Galatasaray, Mauro Icardi transferinde mutlu sona çok yakın!

Galatasaray taraftarına müjde üstüne müjde... Angelino transferiyle sol bek krizini çözen Sarı-Kırmızılılar, şimdi de hasretle beklenen golcüyü Şampiyonlar Ligi elemelerine yetiştirmek üzere. Galatasaray Yönetimi’nin, hem Mauro Icardi hem de kulübü PSG ile her konuda anlaşmaya vardığı ve transferin artık imza aşamasında olduğu öğrenildi. Kulübün şu sıralarda çeşitli evrak ve prosedürler üzerinde çalıştığı, hafta sonuna kadar transferin resmen açıklanmasının planlandığı belirtiliyor.

Haberin Devamı

Galatasaray, Mauro Icardi transferinde mutlu sona çok yakın

Avusturya’ya getirecekler

Yönetim, Icardi transferini açıkladıktan sonra tecrübeli futbolcuyu doğrudan Avusturya kampına getirmeyi hedefliyor. Onun öncesinde ise taraftarların görülmemiş bir karşılamaya imza atması adına, oyuncunun Türkiye’ye geliş yeri ve saatinin kulüp tarafından bildirileceği öğrenildi. Icardi’ye hem Türkiye yolculuğunda hem de Avusturya kampına gidişte, tıpkı Angelino transferinde olduğu gibi Erden Timur eşlik edecek.

İŞTE SATIN ALMA OPSİYONU VE YILLIK ÜCRETİ...

Galatasaray, Mauro Icardi transferinde mutlu sona çok yakın

‘Psikolojik destek olacak’

Aslan’ın hocası Okan Buruk, Icardi’nin durumuyla ilgili yaptığı son açıklamada şu ifadelere yer vermişti: “Hepimiz Icardi’yi bekliyoruz. Burada her şey olumlu gidiyor. İmza atılana kadar sakin olmak gerekiyor. Biz istiyoruz, o istiyor. Kulübüyle ilgili her şey yolunda gidiyor. İnşallah en kısa zamanda bizimle beraber olur. Icardi’nin gelişi hem oyuncu kalitesi hem de psikolojik anlamda Galatasaray’a önemli bir destek olacaktır.”

Haberin Devamı

YENİ TAKIMI RESMEN AÇIKLANDI...

Mauro Icardi'nin Strasbourg'a Attığı Müthiş Kafa Golü

Galatasaray, Mauro Icardi transferinde mutlu sona çok yakın

YORUM YAZ