MENÜ

Galatasaray, Mauro Icardi için anlaşmaya vardı!

Galatasaray, Arjantinli yıldızına kavuşmak için artık gün sayıyor. Sarı-Kırmızılılar, Icardi’den sonra PSG’yle de anlaşmaya vardı. 30 yaşındaki santrforun 10 milyon Euro’luk bonservis bedeli, 3-4 yıllık vadeye yayılarak Fransız kulübüne ödenecek.

Galatasaray, Mauro Icardi için anlaşmaya vardı!

Aslan’ın transfer gündemine her gün onlarca isim geliyor, ancak bir kişinin zirvedeki yeri hiç değişmiyor: Mauro Icardi. Galatasaray camiası, büyük bir heyecanla artık Arjantinli yıldızın transferinin resmiyete kavuşmasını bekliyor. Son olarak eşi Wanda Nara’nın, “Mauro birkaç gün içinde İstanbul’da olacak” demesiyle de gözler tamamen bu transfere çevrilmiş durumda. Ancak bir taraftan da kulüp, Icardi transferine son şeklini vermeye çalışıyor. Sponsorların desteğiyle Icardi’nin maaşını karşılamayı başaran Sarı-Kırmızılılar, kulübü PSG’yle de sonunda ödeme takvimi konusunda el sıkıştı.

Haberin Devamı

Galatasaray, Mauro Icardi için anlaşmaya vardı

PSG de kabul edince...

Galatasaray, 30 yaşındaki Icardi’nin bonservisine 10 milyon Euro verecek. Ancak bu paranın 3-4 yıllık vadeye yayılarak ödenmesi konusunda da bir mutabakat sağlanmış durumda. Sarı-Kırmızılılar böylece finansal açıdan çok da zorlanmadan Icardi’yi renklerine bağlamış olacak. Ayrıca bu ücretin karşılanması noktasında da sponsorlar devrede olacağından, kulüp kasasından böylesine büyük paralar çıkmamış olacak.

Galatasaray, Mauro Icardi için anlaşmaya vardı

Her şey Avrupa için

Sarı-Kırmızılı kulüp açısından en kritik konu ise Icardi’yi 25 Temmuz’daki Şampiyonlar Ligi elemesine yetiştirmek. Galatasaray’da tüm hazırlıklar, Arjantinli santrforu eleme turunda oynatabilmek üzerine yapılıyor.

Galatasaray, Mauro Icardi için anlaşmaya vardı

Torreira'dan Paredes'e mesaj var

Sarı-Kırmızılı kulüp üç ayrı koldan Leandro Paredes transferi için de taarruzu sürdürüyor. Arjantinli yıldıza transfer mesajı gönderen son isim, Lucas Torreira oldu. Paredes’in ailesiyle birlikte sosyal medya hesabında paylaştığı tatil fotoğrafının altına sarı ve kırmızı kalpli bir yorum atan Torreira, 29 yaşındaki orta saha oyuncusunu Galatasaray’a davet etti. SarıKırmızılı kulüp yeni sezonda orta sahanın merkezini bu iki isme emanet etmeyi hedefliyor.

Haberin Devamı

Galatasaray, Mauro Icardi için anlaşmaya vardı

YORUM YAZ