MENÜ

Galatasaray, Marco Verratti için devrede!

Dünyaca ünlü bir merkez orta saha almak isteyen Cim Bom’un gündemine, flaş bir isim geldi. Fransız L’Equipe’in haberine göre Sarı-Kırmızılılar, PSG’nin süperstarı Marco Veratti’yi kadrosuna katmak için harekete geçti.

Galatasaray, Marco Verratti için devrede!

Kazanılan şampiyonluğun ardından yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı isimlerle sadece Türkiye’de değil dünyada adından söz ettiren Galatasaray’ın gündeminde uzun bir süredir merkez orta saha transferi var. Sarı-Kırmızılılar, özellikle Lucas Torreira’nın yanına hem Uruguaylı oyuncunun işini rahatlatabilecek hem de onun kalitesine eşlik edebilecek bir oyuncu almayı hedefliyordu. Yaz başından beri birçok ismi listesine alan ancak bir türlü anlaşma sağlayamayan Cim Bom’un listesine giren son isim Marco Verratti oldu.

Haberin Devamı

Galatasaray, Marco Verratti için devrede

Icardi bizzat görüşebilir

Fransa’nın önde gelen gazetelerinden L’Equipe’nin haberine göre PSG forması giyen İtalyan oyuncu için Galatasaray kesenin ağzını açtı. Suudi Arabistan ekibi Al Ahli ile anlaşamayan sonrasında yeniden Avrupa’da forma giymeye sıcak bakan Veratti’nin de Galatasaray’a gitmek isteyebileceği öne sürüldü. Bu transferde 30 yaşındaki futbolcunun eski takım arkadaşı Mauro İcardi’nin de oyuncuyla bizzat görüşebileceği öğrenildi.

Galatasaray, Marco Verratti için devrede

YORUM YAZ