MENÜ

Galatasaray maçı öncesi Manchester United'da iki sakatlık!

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Manchester United, iki yıldız futbolcusunun sakatlandığını açıkladı. Bir yıldızın Galatasaray maçında kesin olarak oynamayacağı bilgisine ulaşıldı.

Galatasaray maçı öncesi Manchester United'da iki sakatlık!

 Bu sezon başı sakatlıklardan bir türlü kurtulamayan Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Manchester United'a iki kötü haber daha geldi! Kırmızı Şeytanlar'ın resmi sitesinden yaptığı açıklamada iki futbolcusunun sakatlandığı açıklandı. İşte detaylar...

Haberin Devamı

ANTONY HAKKINDA KARAR VERİLDİ

Brezilya Futbol Federasyonu, eski kız arkadaşına fiziksel saldırıda bulunduğu iddiasıyla Manchester Unitedlı futbolcu Antony'yi milli takım kadrosundan çıkardığını duyurmuştu. Bunun üzerine İngiliz ekibi de olayın açıklığa kavuşana kadar Anthony'yi kadro dışı bırakmıştı. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, kadro dışı bırakılan Antony'nin takımla beraber çalışacağı belirtildi. Davayla ilgili gelişmelerin takip edileceği ve gelişmelere göre durumun değerlendirileceği ifade edildi. İddiaları sosyal medya hesabından yalanlayan Antony şu açıklamayı yapmıştı:

Hakkımda çıkan tüm suçlamaların, gerçeği yansıtmadığını rahatlıkla söyleyebilirim. Ortaya çıkan kanıtlar, suçsuz olduğumu gösterecek

Galatasaray maçı öncesi Manchester Unitedda iki sakatlık

LİSANDRO MARTİNEZ UZUN SÜRE YOK!

İngiliz devi iki sakatlık haberiyle sarsıldı. Manchester United, Arjantinli yıldızın sakatlığıyla ilgili bir açıklama yaptı. Kırmızı Şeytanlar, Lisandro Martinez'in geçtiğimiz nisan ayında yaşadığı sakatlığa bağlı olarak uzun bir süre daha sahalardan uzak kalacağını açıkladı.

Haberin Devamı

GALATASARAY MAÇINDA OYNAYAMAYACAK!

Yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalması beklenen Lisandro Martinez'in ligde Crystal Palace, Brentford, Sheffield United, Manchester City ve Newcastle United maçları ile Şampiyonlar Ligi'nde 3 Ekim'de Old Trafford'da oynanacak olan Galatasaray ve Kopenhag maçlarında forma giymesinin zor olduğu öğrenildi.

Galatasaray maçı öncesi Manchester Unitedda iki sakatlık

REGUILON DA SAKATLANDI

Manchester United ayrıca sezon başında Tottenham'dan kiralanan İspanyol sol bek Sergio Reguilon'un da hafif bir sakatlığının bulunduğunu ve bu hafta oynanacak olan Crystal Palace maçında forma giyemeceğini resmi sitesinden açıkladı.

Galatasaray maçı öncesi Manchester Unitedda iki sakatlık

İngiliz devinde; Malacia, Amad Diallo Kobbie Mainoo, Luke Shaw ve Aaron Wan-Bisaka'nın da sakatlıkları bulunurken yıldız futbolcu Jadon Sancho da kadro dışı bırakılmıştı.

Galatasaray maçı öncesi Manchester Unitedda iki sakatlık

YORUM YAZ