MENÜ

Galatasaray Ljubljana maçı öncesi korkutan görüntü! Şehri sel vurdu...

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda oynayacağı Olimpija Ljubljana maçının hazırlıklarını sürdürürken Slovenya'da beklenmedik bir olay yaşandı. Ljubljana'da yaşanan sel felaketinin ardından maçın oynanıp oynanmayacağı merak konusu oldu. İşte detaylar...

Galatasaray Ljubljana maçı öncesi korkutan görüntü! Şehri sel vurdu...

8 Ağustos Salı günü Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Slovenya'nın Olimpija Ljubljana ekibiyle deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray'ın maçı öncesi beklenmedik bir olay yaşandı.

Haberin Devamı

Bayer Leverkusen'den kadroya dahil olan Kerem Demirbay ise bu maçların kadrosunda kendisine yer bulamadı.

Sarı-kırmızılı ekibin UEFA'ya sunduğu A listede Fernando Muslera, Günay Güvenç, Berk Balaban, Leo Dubois, Angelino, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Emin Bayram, Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Sacha Boey, Fredrik Midtsjö, Berkan Kutlu, Sergio Oliveira, Lucas Torreira, Kerem Aktürkoğlu, Mauro Icardi, Dries Mertens, Yunus Akgün, Wilfried Zaha, Nicolo Zaniolo, Halil Dervişoğlu, Barış Alper Yılmaz ve Cedric Bakambu bulunuyor. B listede ise genç oyuncular Jankat Yılmaz, Ali Turap Bülbül, Metehan Baltacı, Caner Doğan, Baran Aksaka, Hamza Akman, Efe Akman ve Baran Demiroğlu yer alıyor.

Galatasaray Ljubljana maçı öncesi korkutan görüntü Şehri sel vurdu...

GALATASARAY HEYECANI YAŞANIYORDU

Haberin Devamı

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu'nda Sloven ekibi Olimpija Ljubljana ile eşleşmesi, Slovenya'da heyecanla karşılandı.

Galatasaray’ın Zalgiris’i geçerek Olimpija Ljubljana ile eşleşmesi ise ülkede ‘Türk devi geliyor’ başlıklarıyla duyuruldu. Haberlerde, kadrosunda birçok yıldız ismi barındıran Sarı-Kırmızılılar’ın Olimpija karşısında tamamen dolu tribünlere karşı oynayacağına vurgu yapıldı.

Galatasaray Ljubljana maçı öncesi korkutan görüntü Şehri sel vurdu...

SEL FELAKETİ YAŞANDI

Ancak Ljubljana'da aşırı yağışlar nedeniyle sel felaketi yaşandı. Sloven basınında yer alan haberlere göre nehrin taşması sonucu sel felaketinden en çok etkilenen yerilerin Ljubljana'nın 20 kilometre batısında bulunan yerleşim yerleri olduğu aktarıldı.

REKOR YAĞIŞ

Slovenya yetkililerinin katıldığı dünkü ortak basın toplantısında konuşan Meteorolog Brane Gregorcic, ülkede en kötü senaryoların gerçekleştiğini ve beklenenin çok üzerinde bir yağışın 12 saatlik zaman diliminde yağdığını ifade etti. Gregorcic, Brnik Havaalanı meteoroloji istasyonunun, tarihte daha önce bu kadar çok yağış ölçülmediğini kaydederek en yoğun yağışların Julijce eteklerini, ardından Idrija bölgesini ve Gorenjska'yı geçerek Koroska ve Zgornja Savinjska'ya ulaştığını ifade etti.

Galatasaray Ljubljana maçı öncesi korkutan görüntü Şehri sel vurdu...

NÜKLEER SANTRALDE ‘ANORMAL DURUM’ İLANI

Sava Nehri’nin su seviyesi aşırı yükselince nehrin hemen kıyısında bulunan Krsko Nükleer Enerji Santrali’nde dün akşam saatlerinde ‘anormal’ durum ilan edildi. Yapılan açıklamada Santral’in güvenli ve istikrarlı bir güçte çalıştığı ve ilerleyen saatlerde Sava Nehri'nin debisinin ve su seviyesinin düşmesinin beklendiği vurgulandı.

Haberin Devamı

Galatasaray Ljubljana maçı öncesi korkutan görüntü Şehri sel vurdu...


YÜZLERCE EV SULAR ALTINDA KALDI, KÖPRÜLER ZARAR GÖRDÜ

Nehir üstünde yer alan köprüler zarar görürken yüzlerce evin sular altında kaldığı ve bölgede bulunan insanların tahliye dedildiği bilgisi paylaşıldı.

MAÇLARI İPTAL OLDU

Yaşanan sel felaketi nedeniyle Olimpija Ljubljana'nın lig maçı da iptal oldu. Radomlja ile karşılaşacak olan Ljubljana, sosyal medya hesabından maçın oynanamayacağını duyururken, Slovenya'da 3. hafta maçlarının iptal edildiği açıklandı.

GALATASARAY MAÇI SALI GÜNÜ

Salı günü Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Olimpija Ljubljana, Galatasaray'ı sahasında konuk edecek. Karşılaşmayla ilgili henüz resmi bir açıklama bulunmuyor.

Galatasaray Ljubljana maçı öncesi korkutan görüntü Şehri sel vurdu...

YORUM YAZ