MENÜ

Galatasaray listesini yaptı! Genç 10 numara, 2 yıldız daha radarda

Orta sahaya hücuma yönelik genç ve potansiyelli yetenek arayışını sürdüren Galatasaray, ilk hedef olarak Arsen Zakharyan'ı belirlemişti. Rus yıldızdan cevap beklenirken rotayı Giannis Konstantelias'a çeviren Cim Bom, listeye scout önerisi sonrası iki genç yıldızı daha aldı.

Galatasaray listesini yaptı! Genç 10 numara, 2 yıldız daha radarda

Galatasaray'ın orta sahadaki potansiyelli genç oyuncu arayışı tüm hızıyla devam ediyor. Hem Dinamo Moskova'ya hemde Arsen Zakharyan'a son teklifini ileten Cim Bom, genç Rus'un transferinde beklemeye geçti. Manchester United'ın da istediği Giannis Konstantelias için PAOK'un 20 milyon Euro'dan düşmemesi Aslan'ı şimdilik zorlarken listeye 2 genç yıldız daha eklendi.

Haberin Devamı

ZAKHARYAN'DA 'BEKLE VE GÖR' TAKTİĞİ

Galatasaray, Arsen Zakharyan transferinde "Bekle ve gör" taktiği uygulayacak. Transferin ilk gününde büyük mesafe kateden Sarı-Kırmızılılar, Rus kamuoyunda oluşan baskı sonrası geri adım atmak zorunda kaldı. Galatasaray Yönetimi'nin, Dinamo Moskova'ya son teklifini yaptığı ve beklemeye geçtiği öğrenildi.

Arsen Zakharyan'ın Galatasaray'a vereceği cevap, transferdeki yol haritasını belirleyecek.

SENELİK 2 MİLYON EURO ÖNERİLDİ

Rus kulübüne bonservis olarak 13 milyon Euro, 19 yaşındaki 10 numaraya da senelik 2 milyon Euro önerildiği bildirildi. Galatasaray bu süreç içerisinde transfer listesindeki alternatif oyuncularla görüşmelerine devam edecek. Arsen Zakharyan için İngiliz devi Chelsea'nin de girişimlerde bulunduğu belirtiliyor.

Haberin Devamı

KONSTANTELIAS CEP YAKIYOR

Aslan'da Zakharyan'a alternatif olarak gündeme gelen Giannis Konstantelias, maliyetiyleadeta cep yakıyor. Galatasaray'ın bonservisine 6 milyon Euro önerdiği 19 yaşındaki Yunan orta saha için, PAOK'un talebi tam 20 milyon Euro. İngiliz devi Manchester United'ın da radarında bulunan genç futbolcu konusunda ikinci temasın da kurulduğu, ancak Yunan kulübünün bonservis talebinde kesinlikle geri adım atmadığı öğrenildi.

Giannis Konstantelias'a yaptığı 6 milyon Euro'luk teklif reddedilen Cim Bom, 2. teklifi hazırlıyor.

PAZARLIKLARDA İLERLEME YOK

Galatasaray cephesi, Zakharyan transferindeki olumsuz süreci göz önünde bulundurarak, 13 milyon Euro bütçeyi buraya kaydırmış durumda. Ancak pazarlıklarda henüz ilerleme sağlanamadı.

KARABEC VE BATURINA RADARA GİRDİ

Scout ekibinin hazırlamış olduğu havuz çerçevesinde birçok oyuncuyla temas halinde olan Sarı-Kırmızılılar'ın görüştüğü son iki isim de ortaya çıktı. 8 ve 10 numaralı pozisyonlarda görev yapabilen oyuncular arasında, Sparta Prag'dan 19 yaşındaki Adam Karabec ve Dinamo Zagreb'ten 20 yaşındaki Martin Baturina, teknik heyetten onay alan ve ön plana çıkan isimler olarak dikkat çekiyor.

19 yaşındaki solak orta saha Adam Karabec, Sparta Prag'dan ayrılmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

MALİYET ARAŞTIRMASI BAŞLADI

Sarı-Kırmızılı yönetim, her iki oyuncu için de maliyet araştırmasına başladı. Her ne kadar öncelik Zakharyan ve Konstantelias gibi isimlere verilse de, Galatasaray cephesinde Karabec ve Baturina için de girişimler yapılıyor.

20 yaşındaki Martin Baturina, Hırvat futbolunun çıkardığı son yeteneklerden biri.

ARA TRANSFER BİTENE KADAR...

Ara transfer döneminin sonuna kadar bu genç oyunculardan birinin Sarı-Kırmızılı kulübe imza atmasına neredeyse kesin gözüyle bakılıyor.

Bafetimbi Gomis'in Olympique Lyon'daki En İyi Anları

YORUM YAZ