MENÜ

Galatasaray Kopenhag şifresiz canlı izle: Galatasaray Kopenhag maçı EXXEN canlı yayın (GS Kopenhag şifresiz)

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi perdesini Kopenhag maçıyla açtı. Sezonu erken açan ve bugüne kadar oynadığı 10 resmi müsabaka mağlubiyet yüzü görmeyen Galatasaray'da tek hedef 3 puan. Aslan’ın hocası Okan Buruk, “Amacımız her maçta olduğu gibi kazanmak. Galatasaray’ın hedefi her zaman Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkmaktır. Gruptaki bütün takımları eşit görüyorum” diye konuştu. Dev maç EXXEN'den naklen yayınlanırken, karşılaşmayı canlı izlemek isteyen futbolseverler google üzerinden 'EXXEN Galatasaray Kopenhag canlı izle, EXXEN GS Kopenhag şifresiz' araması yapıyor. Galatasaray Kopenhag maçı ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Galatasaray Kopenhag şifresiz canlı izle: Galatasaray Kopenhag maçı EXXEN canlı yayın (GS Kopenhag şifresiz)

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi macerasına Kopenhag maçıyla başlıyor. Icardi, Zaha, Ziyech gibi süperstarlara sahip olan Okan Buruk yönetimindeki Cimbom, taraftarı önünde kazanıp UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'na galibiyetle başlamak istiyor. Mauro Icardi attığı gollerle takımını bu sezon da sırtlamaya devam ediyor. Icardi, Süper Lig’de 5 kez rakip fileleri havalandırırken, UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde de 3 gol sevinci yaşadı. 30 yaşındaki futbolcunun 1 de asisti bulunuyor. Yıldız forvet, bu akşam da takımının en önemli kozlarından biri olacak.

Haberin Devamı

GALATASARAY KOPENHAG CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Galatasaray-Kopenhag maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 

Bu akşam saat 19.45'te başlayacak ve Rams Park'ta oynanacak Galatasaray-Kopenhag maçı EXXEN'den canlı yayınlanacak. Bulgar hakem Georgi Kabakov'un yöneteceği Galatasaray-Kopenhag maçının canlı takibi anbean haberimizde, 90 dakikayla ilgili tüm detaylar fanatik.com.tr'de olacak.

Galatasaray-Kopenhag maçı hangi kanalda şifresiz yayınlanacak?

Azerbaycan kanalı CBC Sport, Çarşamba günü oynanacak Galatasaray-Kopenhag maçını şifresiz yayınlayacağını açıkladı.

Galatasaray-Kopenhag ilk 11'ler:

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Angelino, Torreira, Kerem Demirbay, Kerem Aktürkoğlu, Mertens, Ziyech, Icardi

Haberin Devamı

Kopenhag: Grabara, Jelert, Diks, Vavro, Meling, Falk, Lerager, Diogo Gonçalves, Achouri, Elyounoussi, Larsson

Okan Buruk: Galatasaray'ın hedefi her zaman Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmaktır

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kopenhag maçı öncesinde basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Takımın son durumu ve hedefleri hakkında konuşan başarılı teknik adamın sözlerinden ön plana çıkanlar şöyle oldu: “Karşımızda çok iyi bir takım var. Genç, koşan, mücadele eden bir takım. Amacımız her maçta olduğu gibi kazanmak. Galatasaray’ın hedefi her zaman Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkmaktır. Son maç öncesi de söyledim, Zaha’yı kadroya alacağız. Şu anda oynayabilecek duruma geldi. Taktik konusunda bazen dörtlü, bazen üçlü, birçok şey düşünülebilir. Bunlara maç maç karar vereceğiz.”

‘İyi savunma yapmalıyız’

“Gruptaki bütün takımları eşit görüyorum. Kadro olarak favori takımlar var ama benim düşüncem sahada kimin ne yapacağı. Rakibimiz puan almaya gelecek, iyi savunma yapmamız gerekiyor. Kazanmak için kendi konsantrasyonumuzu en yukarıya çekmemiz gerekiyor. Her maç öncesi duran top çalışması yapıyoruz. Çok fazla süremiz de olmuyor, 3 günde bir maç oynadığımız için. İyi kullanan oyuncunuz çok önemli, kafacınız önemli. Bunlarla ilgili her rakibe olduğu gibi Kopenhag için de hazırlanacağız.

Haberin Devamı

Angelino: İyi bir şekilde hazırlandığımızı düşünüyoruz

Basın toplantısında Okan Buruk’un yanında konuşan Angelino, “Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olmak kulübümüz için çok önemli. İyi bir şekilde hazırlandığımızı düşünüyoruz. Aklımızda bir plan var. Umarım yarın sahada bunu en iyi şekilde göstereceğiz. Her gün birbirimize alışıyoruz. Önümüzdeki günlerde her şey daha iyi olacaktır” yorumunu yaptı.

Galatasaray'da eksik yok

Galatasaray, Kopenhag maçına tam kadro çıkacak. Karşılaşmaya tam kadro hazırlanan Galatasaray'da uzun süren bireysel programdan çıkan yeni transfer Wilfried Zaha'nın maç kadrosunda olması bekleniyor. Galatasaray'da ayrıca UEFA kadrosuna yazılmayan Halil Dervişoğlu karşılaşmada forma giyemeyecek.

Okan Buruk tarihe geçti

Galatasaray'ın başında çıktığı son 5 Avrupa kupası maçını kazanan Okan Buruk, Sarı-Kırmızılı kulüpte bunu başaran ilk teknik olarak tarihe geçti. Okan Buruk yönetimindeki Sarı Kırmızılılar, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda Zalgiris ile oynanan rövanş müsabakası, 3. eleme turunda Olimpija Ljubljana ve play-off turunda Molde ile oynanan ikişer maçtan galibiyetle ayrılma başarası gösterdi. Galatasaray, Avrupa kupalarında daha önce üst üste en fazla galibiyeti dörder maçla Alman teknik direktör Michael Skibbe ile Hollandalı teknik adam Frank Rijkaard yönetiminde elde etmişti.

Haberin Devamı

Tribünler dolacak, sezonun rekoru kırılabilir

Bu arada Rams Park’ta oynanacak karşılaşma öncesinde satışa çıkarılan tüm biletler tükenmişti. Sarı Kırmızılı futbolseverlerin, her zaman olduğu gibi Şampiyonlar Ligi’nde de takımlarına tam destek olması bekleniyor. Ayrıca zorlu karşılaşmada seyirci anlamında Cim Bom adına bu sezonunun rekoru kırılabilir.

Devler Ligi’nde 117. randevu

Aslan, UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında bugüne kadar 116 kez sahaya çıktı. Sarı-Kırmızılılar, söz konusu müsabakaların 28’inden galibiyetle ayrılırken, 59 defa da rakiplerine kaybetti. 29 maç ise berabere sona erdi. Galatasaray, attığı 112 gole karşın, kalesini 197 gole kapatamadı.

Haberin Devamı

17. kez grupta yer alacak

Galatasaray, 17. kez UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele edecek. Sarı-Kırmızılılar, 7 kez direkt gruplardan başlarken, 10 kez de elemelerden gruplara kaldı. Aslan, Şampiyonlar Ligi gruplarında ilk olarak 1993-1994 sezonunda yer alırken, son kez de 2019-2020 sezonunda oynadı.

Avrupa kupalarında 309. sınav

Temsilcimiz Galatasaray, Avrupa kupalarında bugüne kadar 308 kez oynadı. Söz konusu maçlarda Aslan, 111 defa sahadan galip ayrılırken, 115 kez de rakiplerine mağlup oldu. 82 karşılaşmada ise kazanan taraf çıkmadı. Geride kalan müsabakalarda Cimbom rakip fileleri 413 kez havalandırırken, kalesinde ise 453 gol gördü.

18 maçta tek yenilgi

Cim Bom, Avrupa kupalarında oynadığı 12’si UEFA Avrupa Ligi, 6’sı UEFA Şampiyonlar Ligi elemeleri olmak üzere toplam 18 karşılaşmada sadece 1 kez mağlup oldu. Sarı-Kırmızılılar, 28 Temmuz 2021 tarihinde UEFA Şampiyonlar Ligi elemesinde Hollanda ekibi PSV’ye İstanbul’da 2-1’lik skorla kaybettikten sonra oynadığı 18 maçta 10 galibiyet, 7 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

Nelsson rakibe yabancı değil

Galatasaray’ın Danimarkalı futbolcusu Victor Nelsson, 2019-2021 yıllarında Kopenhag’da oynamıştı. Yıldız savunmacı, ilk kez eski takımına karşı forma giyecek. 24 yaşındaki futbolcu, 2021 yılının yaz transfer döneminde Kopenhag’dan Galatasaray’a transfer olmuştu.

10 maçta yenilgi yok

Sezonu erken açan Galatasaray, bugüne kadar 10 resmi müsabaka oynadı. Sarı-Kırmızılılar, 6’sı UEFA Şampiyonlar Ligi elemeleri, 4’ü de Trendyol Süper Lig olmak üzere 10 maçta 8 galibiyet elde ederken, 2 kez de berabere kaldı. Aslan bu karşılaşmaların 6’sında da kalesini gole kapadı. 

YORUM YAZ