MENÜ

Galatasaray Kopenhag maçı CBC Sport canlı yayın (CBC Sport frekansı ne, hangi uyduda?) Galatasaray Kopenhag CBC Sport canlı izle

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk maçında Kopenhag'ı konuk ediyor. Bu sezon yaptığı 10 resmi müsabakada mağlubiyet yüzü görmeyen Cimbom, çıkışını zorlu maçta da sürdürmenin peşinde. EXXEN'den naklen yayınlanan Galatasaray Kopenhag maçı ayrıca Azerbaycan kanalı CBC Sport ekranlarından da takip edilebiliyor. Karşılaşmayı canlı izlemek isteyen futbolseverler google üzerinden 'Galatasaray Kopenhag maçı CBC Sport canlı yayın, CBC Sport şifresiz izle' araması yapıyor. CBC Sport frekansı ne, hangi uyduda? CBC Sport nasıl ve nereden izlenir? sorularının yanıtları ve detaylar haberimizde.

Galatasaray Kopenhag maçı CBC Sport canlı yayın (CBC Sport frekansı ne, hangi uyduda?) Galatasaray Kopenhag CBC Sport canlı izle

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk hafta maçında Kopenhag ile karşı karşıya geliyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2. eleme turunda başlayan temsilcimiz, sırasıyla Litvanya’nın Zalgiris, Slovenya’nın Olimpija ve Norveç’in Molde takımlarını geçerek gruplara kaldı. Kopenhag da Şampiyonlar Ligi’ne 2. eleme turundan girdi. Sırasıyla İzlanda’nın Breidablik, Çekya’nın Sparta Prag ve Polonya’nın Rakow takımlarını eleyen Danimarka ekibi, gruplara kaldı.

Haberin Devamı

GALATASARAY KOPENHAG CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Galatasaray-Kopenhag maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 

Bu akşam saat 19.45'te başlayacak ve Rams Park'ta oynanacak Galatasaray-Kopenhag maçı EXXEN'den canlı yayınlanacak. Bulgar hakem Georgi Kabakov'un yöneteceği Galatasaray-Kopenhag maçının canlı takibi anbean haberimizde, 90 dakikayla ilgili tüm detaylar fanatik.com.tr'de olacak.

Galatasaray-Kopenhag maçı hangi kanalda şifresiz yayınlanacak?

Azerbaycan kanalı CBC Sport, Çarşamba günü oynanacak Galatasaray-Kopenhag maçını şifresiz yayınlayacağını açıkladı.

Galatasaray-Kopenhag ilk 11'ler:

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Angelino, Torreira, Kerem Demirbay, Kerem Aktürkoğlu, Mertens, Ziyech, Icardi

Haberin Devamı

Kopenhag: Grabara, Jelert, Diks, Vavro, Meling, Falk, Lerager, Diogo Gonçalves, Achouri, Elyounoussi, Larsson

Galatasaray Kopenhag maçını şifresiz ve canlı veren yabancı kanallar:

Idman TV

Al Jazeera Sport +4

C+ Liga Campeones 8

Sky Calcio 2

Sky Sport 3

Sky Sport Red Button

TV3 Danimarka

Viasat Sport

CBC Sport

Galatasaray Kopenhag maçı şifresiz nasıl izlenir? (GS Kopenhag CBC Sport şifresiz)

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk maçında Kopenhag ile kozlarını paylaşırken zorlu karşılaşma Exxen'den naklen yayınlanıyor. Galatasaray Kopenhag maçını şifresiz olarak izlemek isteyen futbolseverler, dev maçı Azerbaycan kanalı olan CBC Sport'tan şifresiz canlı takip edebilir.

CBC Sport nasıl ve nereden izlenir?

CBC Sport TV kanalını izleyebilmeniz için çanak anteninizin AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna ayarlı olması gerekmektedir. AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna dönük çanak anteniniz varsa uydu cihazınızın kurulum menüsünden frekans ekle (bazı cihazlarda transponder ekle, manuel kanal arama veya benzeri olabilir) menüsünü açın. Uydu adı kısmında "AzerSpace 1/Africasat 1a" seçin. Uydu seçimini yaptıktan sonra bir alt kısmında bulunan frekans kısmına 11134 sayısını girin.

CBC Sport frekans bilgileri ne?

Polarizasyon kısmında H - Yatay seçin. Sembol kısmına 27500 sayısını girin. FEC değerini bir çok uydu cihazı otomatik seçmektedir, bu değeri değiştirmeyebilirsiniz.

Haberin Devamı

CBC Sport frekansı ne, hangi uyduda?

FEC değerini değiştirmek isterseniz CBC Sport TV yayınının FEC'i 5/6. Bütün frekans değerlerini düzgün girdikten sonra aramayı başlatıp yayınınızı izleyebilirsiniz.

Uydu: AzerSpace 46° Frekans: 11135 H 27500

Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde 17. kez grup aşamasında

Galatasaray, Molde'yi eleyerek UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 17. kez grup aşamasında mücadele etme hakkı kazandı. Sarı Kırmızılılar, 10. kez elemeleri geçerek "Devler Ligi"nde grup aşamasına kaldı. Galatasaray, 1993-1994 ve 2001-2002'de 2 ön eleme, 1994-1995, 1997-1998, 1998-1999, 1999-2000, 2000-2001, 2003-2004 ve 2006-2007'de tek ön eleme geçerek gruplara kalmıştı. Cimbom, 2002-2003, 2012-2013, 2013-2014, 2014-2015, 2015-2016, 2018-2019 ve 2019-2020'de ise doğrudan gruplarda mücadele etti.

Tek mağlubiyet Barcelona'ya karşı

Galatasaray, Avrupa kupalarında çıktığı son 18 müsabakada sadece 1 kez yenildi. 2021-2022 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi elemesinde Hollanda temsilcisi PSV'ye sahasında 2-1 kaybeden sarı-kırmızılı ekip, sonrasında 12'si UEFA Avrupa Ligi ile 6'sı UEFA Şampiyonlar Ligi elemesi olmak üzere toplam 18 maça çıktı. Galatasaray, bu süreçte 10 galibiyet ve 7 beraberlik alırken, tek mağlubiyetini 2021-2022 sezonunda UEFA Avrupa Ligi son 16 turu maçında İspanya temsilcisi Barcelona karşısında yaşadı.

Haberin Devamı

Galatasaray bu sezon kaybetmedi

Galatasaray, bu sezon yaptığı 10 resmi müsabakada mağlubiyet yüzü görmedi. Sarı Kırmızılılar, 4’ü Trendyol Süper Lig, 6'sı UEFA Şampiyonlar Ligi elemesi olmak üzere sahaya çıktığı 10 maçta 8 galibiyet, 2 beraberlik yaşadı. Galatasaray, söz konusu müsabakalarda 21 gol atarken kalesinde 7 gol gördü. 

Okan Buruk tarihe geçti

Galatasaray'ın başında çıktığı son 5 Avrupa kupası maçını kazanan Okan Buruk, sarı-kırmızılı kulüpte bunu başaran ilk teknik olarak tarihe geçti. Okan Buruk yönetimindeki temsilcimiz, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda Zalgiris ile oynanan rövanş müsabakası, 3. eleme turunda Olimpija Ljubljana ve play-off turunda Molde ile oynanan ikişer maçtan galibiyetle ayrılma başarası gösterdi. Galatasaray, Avrupa kupalarında daha önce üst üste en fazla galibiyeti dörder maçla Alman teknik direktör Michael Skibbe ile Hollandalı teknik adam Frank Rijkaard yönetiminde elde etmişti.

Haberin Devamı

Kopenhag'da Gonçalves ve Bardghji'ye dikkat

Kopenhag, Galatasaray gibi İkinci Ön Eleme Turu’nda başladığı serüveni grup aşamasına taşıdı. Bu etapta İzlanda ekibi Breidablik’i 6-3 ve 2-0 yenen Danimarka temsilcisi devamında Sparta Prag’ı 3-3 ve 0-0 biten maçlar sonunda penaltı atışlarında geçti. Play-Off etabında ise Polonya ekibi Rakow’u 1-1 ve 1-0 biten maçlar sonucunda eleyip grup aşamasına kaldı. Ligde 8 maçta 6 galibiyet, bir beraberlik ve bir yenilgisi bulunan Danimarka ekibinde 4’er golü bulunan Diogo Gonçalves ve genç yetenek Roony Bardghji en etkili isimler olarak dikkat çekiyor. 

YORUM YAZ