MENÜ

Galatasaray Kopenhag canlı izle (GS Kopenhag Şampiyonlar Ligi maçı canlı maç izle) Galatasaray Kopenhag canlı skor ve şifresiz yayın

Şampiyonlar Ligi heyecanı başladı: Galatasaray Kopenhag... Okan Buruk yönetimindeki Cimbom, taraftarı önünde Kopenhag devirip A Grubu'ndaki iddiasını kanıtlamak istiyor. Devler Ligi’ndeki Kopenhag maçında son maçta asistini yapan Hakim Ziyech, formayı alacak. Taraftarın merakla beklediği Wilfired Zaha ise kadroda olacak. Fildişili, süre verilmesi halinde ikinci yarıda şans bulacak. Dev maç EXXEN'den naklen yayınlanırken, karşılaşmayı canlı izlemek isteyen futbolseverler google üzerinden 'EXXEN Galatasaray Kopenhag canlı izle, EXXEN GS Kopenhag şifresiz' araması yapıyor. Galatasaray Kopenhag maçı ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Galatasaray Kopenhag canlı izle (GS Kopenhag Şampiyonlar Ligi maçı canlı maç izle) Galatasaray Kopenhag canlı skor ve şifresiz yayın

Galatasaray, tam 3 ön eleme oynayarak Şampiyonlar Ligi’nde adını yazdırdığı grup etabına Kopenhag karşısında ‘merhaba’ diyecek. Ziyech, Zaha, Tete, Ndombele ve Davinson gibi yıldızları kadrosuna katıp Icardi’yi takımda tutan Aslan, Kupa 1’de ses getirmeye kararlı. Galatasaray’ın bu akşam tabii ki en büyük kozu Rams Park’taki ‘Ali Sami Yen ruhu’ olacak. Tribünde 52 bin taraftar, sahada ise 11 Aslan, Kopenhag’a cehennemi yaşatacak. Cim Bom, ilk maçında 3 puana ulaşarak grupta ne kadar iddialı olduğunu göstermeye çalışacak... 

Haberin Devamı

GALATASARAY KOPENHAG CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Galatasaray-Kopenhag maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 

Bu akşam saat 19.45'te başlayacak ve Rams Park'ta oynanacak Galatasaray-Kopenhag maçı EXXEN'den canlı yayınlanacak. Bulgar hakem Georgi Kabakov'un yöneteceği Galatasaray-Kopenhag maçının canlı takibi anbean haberimizde, 90 dakikayla ilgili tüm detaylar fanatik.com.tr'de olacak.

Galatasaray-Kopenhag maçı hangi kanalda şifresiz yayınlanacak?

Azerbaycan kanalı CBC Sport, Çarşamba günü oynanacak Galatasaray-Kopenhag maçını şifresiz yayınlayacağını açıkladı.

Galatasaray-Kopenhag ilk 11'ler:

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Angelino, Torreira, Kerem Demirbay, Kerem Aktürkoğlu, Mertens, Ziyech, Icardi

Haberin Devamı

Kopenhag: Grabara, Jelert, Diks, Vavro, Meling, Falk, Lerager, Diogo Gonçalves, Achouri, Elyounoussi, Larsson

Hakim Ziyech ilk 11'e

Kopenhag karşılaşmasında Galatasaray taraftarının en çok merak ettiği şeylerden bir tanesi de Hakim Ziyech’in oynayıp, oynamayacağıydı. Son oynanan Samsunspor maçında asist yapan, hazır ve fit görüntüsü ile alkışları toplayan Faslı oyuncunun, Danimarka temsilcisi ile gerçekleşecek mücadelede ilk 11’de olmasına kesin gözüyle bakıldığı öğrenildi. Taktik antrenmanlarda da 30 yaşındaki oyuncuyu deneyen Okan Buruk’un, Ziyech’ten bir hayli memnun kaldığı belirtildi. Öte yandan hazır olması beklenen isimlerden bir diğeri de Wilfried Zaha’ydı. Fildişili futbolcunun kadroda olması beklenirken, şans verilmesi halinde ikinci yarıda süre alabileceği konuşuluyor.

Tribünler dolacak, sezonun rekoru kırılabilir

Bu arada Rams Park’ta oynanacak karşılaşma öncesinde satışa çıkarılan tüm biletler tükenmişti. Sarı Kırmızılı futbolseverlerin, her zaman olduğu gibi Şampiyonlar Ligi’nde de takımlarına tam destek olması bekleniyor. Ayrıca zorlu karşılaşmada seyirci anlamında Cim Bom adına bu sezonunun rekoru kırılabilir.

Devler Ligi’nde 117. randevu

Aslan, UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında bugüne kadar 116 kez sahaya çıktı. Sarı-Kırmızılılar, söz konusu müsabakaların 28’inden galibiyetle ayrılırken, 59 defa da rakiplerine kaybetti. 29 maç ise berabere sona erdi. Galatasaray, attığı 112 gole karşın, kalesini 197 gole kapatamadı.

Haberin Devamı

17. kez grupta yer alacak

Galatasaray, 17. kez UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele edecek. Sarı-Kırmızılılar, 7 kez direkt gruplardan başlarken, 10 kez de elemelerden gruplara kaldı. Aslan, Şampiyonlar Ligi gruplarında ilk olarak 1993-1994 sezonunda yer alırken, son kez de 2019-2020 sezonunda oynadı.

Avrupa kupalarında 309. sınav

Temsilcimiz Galatasaray, Avrupa kupalarında bugüne kadar 308 kez oynadı. Söz konusu maçlarda Aslan, 111 defa sahadan galip ayrılırken, 115 kez de rakiplerine mağlup oldu. 82 karşılaşmada ise kazanan taraf çıkmadı. Geride kalan müsabakalarda Cimbom rakip fileleri 413 kez havalandırırken, kalesinde ise 453 gol gördü.

18 maçta tek yenilgi

Cim Bom, Avrupa kupalarında oynadığı 12’si UEFA Avrupa Ligi, 6’sı UEFA Şampiyonlar Ligi elemeleri olmak üzere toplam 18 karşılaşmada sadece 1 kez mağlup oldu. Sarı-Kırmızılılar, 28 Temmuz 2021 tarihinde UEFA Şampiyonlar Ligi elemesinde Hollanda ekibi PSV’ye İstanbul’da 2-1’lik skorla kaybettikten sonra oynadığı 18 maçta 10 galibiyet, 7 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

Haberin Devamı

Nelsson rakibe yabancı değil

Galatasaray’ın Danimarkalı futbolcusu Victor Nelsson, 2019-2021 yıllarında Kopenhag’da oynamıştı. Yıldız savunmacı, ilk kez eski takımına karşı forma giyecek. 24 yaşındaki futbolcu, 2021 yılının yaz transfer döneminde Kopenhag’dan Galatasaray’a transfer olmuştu.

10 maçta yenilgi yok

Sezonu erken açan Galatasaray, bugüne kadar 10 resmi müsabaka oynadı. Sarı-Kırmızılılar, 6’sı UEFA Şampiyonlar Ligi elemeleri, 4’ü de Trendyol Süper Lig olmak üzere 10 maçta 8 galibiyet elde ederken, 2 kez de berabere kaldı. Aslan bu karşılaşmaların 6’sında da kalesini gole kapadı. 

YORUM YAZ