MENÜ

Galatasaray kadın futbol takımı durdurulamıyor

Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı, Amed Sportif Faaliyetler'i deplasmanda 3-0 mağlup etti. Sarı-Kırmızılı takım bu sezon çıktığı 5 maçta 5 galibiyet alarak zirve yarışını sürdürdü.

Galatasaray kadın futbol takımı durdurulamıyor

Teknik direktör Metin Ülgen yönetiminde sezona giren Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı, Amed Sportif Faaliyetler takımı ile deplasmanda karşılaştı. İlk 4 haftayı kayıpsız geçen Sarı-Kırmızılı takım Diyarbakır ekibi karşısında 3-0 kazanarak 5. galibiyetini aldı.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın gollerini 10. dakikada İlayda Civelek, 67. dakikada Ebru Topçu ve 75. dakikada Elena kaydetti.

Galatasaray bu galibiyetin ardından Turkcell Kadın 1. Lig B Grubu'nda Ankara Büyükşehir Belediye Fomget ile birlikte zirve yarışını sürdürdü. Sarı-Kırmızılı takım gelecek hafta Bitexen Adana İdmanyurduspor'la karşı karşıya gelecek.

Galatasaray kadın futbol takımı durdurulamıyor

Galatasaray Petrol Ofisi ligin ilk haftasında Trabzonspor'u 1-0, ikinci haftada Fenerbahçe'yi deplasmanda 3-2, üçüncü haftada Antalyaspor'u deplasmanda 2-0 ve dördüncü haftada Ataşehir Belediyespor'u deplasmanda 5-0'la geçmişti.

Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı'nda Yağmur Uraz ve Ebru Topçu attıkları 4'er golle takımın en golcü isimleri.

YORUM YAZ