MENÜ

Galatasaray istemişti, yeni adresi belli oldu!

Ülkemizde yaşanan yıkıcı depremler sonrasında Gaziantep FK ile Hatayspor ligden çekilmişti. Süper Lig kulüpleri de destek transferi kapsamında futbola devam edebilsinler diye iki takımın oyuncularıyla görüşmelere başlamıştı. Aslan, Hatay'dan Sam Adekugbe'yi kadrosuna katarken Cim Bom'un istediği bir diğer ismin de yeni adresi belli oldu.

Galatasaray istemişti, yeni adresi belli oldu!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem nedeniyle seferberlik ilan eden Galatasaray, yardım çalışmalarına devam ediyor. Diğer yandan deprem nedeniyle etkilenen illerin takımlarına da yardımcı olmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, bu doğrultuda harekete geçmişti. Cim Bom, Gaziantep ve Hatayspor'dan oyuncuları gözüne kestirmişti.

Haberin Devamı

Galatasaray istemişti, yeni adresi belli oldu

1 milyon Euro'luk opsiyonu var

Aslan deprem felaketi sonrası ligden çekilen Hatayspor'dan Sam Adekugbe'yi sezon sonuna kadar kiralayarak ilk destek transferini gerçekleştirmişti. Kanadalı sol bekin sözleşmesinde 1 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunun da bulunduğu KAP'a bildirilmişti. 28 yaşındaki futbolcu önceki gece imzayı atmış ve ilk açıklamasını yapmıştı. 

'Hatay'a ve Galatasaray'a minnettarım'

Tanıtım videosu çekildiği sırada gözyaşlarına engel olamayan ve bir süre duraksayan 28 yaşındaki sol bek, "Herkese merhaba. Burada olduğum için mutluyum. Hatayspor'a ve Galatasaray'a bana bu fırsatı verdikleri için minnettarım" dedi. Geçen haftadan bu yana yaşananların farkında olduklarını belirten Kanadalı oyuncu, "Birçok insanın hayatı bu felaketten etkilendi. Tanıdığım, hepimizin tanıdığı birçok insan... Ve böyle zamanlarda insanların desteğimize ihtiyacı olduğunun farkında olmak çok önemli" açıklamasını yaptı. 

Haberin Devamı

Galatasaray istemişti, yeni adresi belli oldu

'Birlikte olmak önemli' 

Tüm ülkenin bir araya geldiğini görmenin harika olduğunu belirten Adekugbe, "Farklı takımlardan oyuncular destek için bir araya gelmeye devam ediyor. Bence bu, ülkedeki dayanışmayı gösteriyor. İnsanların her açıdan desteğimize ihtiyaç duyduğunu anlamamız çok önemli. Parayla yardım edebiliriz, bağış yaparak yardım edebiliriz, her şekilde yardım edebiliriz. Önemli olan yardım edip kenetlenmemiz. Çünkü biliyoruz ki biz beraberken daha güçlüyüz. Bu noktada takımlar veya mücadele değil birlikte olmak önemli" ifadelerini kullandı. Adekugbe sözlerini şöyle sürdürdü: 

'Lütfen yardıma devam edin' 

"Galatasaray'a transfer fırsatını bana sağlamaları, Hatayspor'un da insanların hâlâ mutlu olabileceğine dair inancını gösteriyor. Daha önce de söylediğim gibi tanıdığımız veya tanımadığımız birçok insanın hayatı etkilendi fakat günün sonunda hepimiz insanız ve birbirimize ihtiyacımız var. Dolayısıyla Hatayspor'a tekrardan teşekkür ediyorum. Galatasaray'a teşekkür ediyorum. Ama lütfen elinizden geldiği kadar yardım etmeye devam edin. Benim için hedef Galatasaray'da şampiyonluk kazanmak veHatay'a destek olmak. Teşekkür ederim ve burada olduğum için çok mutluyum."

Haberin Devamı

Galatasaray istemişti, yeni adresi belli oldu

Transferden vazgeçmişti

Cim Bom'un, deprem felaketi sebebiyle ligden çekilen bir diğer temsilcisi Gaziantep FK'nın kalecisi Günay Güvenç'i de kadrosuna katmak istiyordu. Sarı-Kırmızılı ekibin bu transferden vazgeçtiği öğrenilmişti. 

Galatasaray istemişti, yeni adresi belli oldu

İstanbul ekibine imzayı attı

Özellikle Fernando Muslera'nın sakatlığı nedeniyle ismi Galatasaray ile anılan Gaziantep FK kalecisi Günay Güvenç'in yeni adresi belli oldu. Günay, Kasımpaşa ile anlaşma sağladı. Kasımpaşa sosyal medya hesabından transferi duyurarak, "Kasımpaşamız, Günay Güvenç ile sözleşme imzalamıştır. Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız" dedi. 31 yaşındaki file bekçisi, bu sezon Gaziantep FK formasıyla 23 maça çıktı.

Galatasaray istemişti, yeni adresi belli oldu


Mustafa Eskihellaç'ın da yeni takımı belli oldu

Başakşehir ve Trabzonspor'un transfer listesinde yer alan Gaziantep FK'nın bir diğer yıldızı Mustafa Eskihellaç'ın da yeni adresi İstanbul oldu. Günay'ı renklerine bağlayan Kasımpaşa, 25 yaşındaki orta sahayı da transfer etti.

Haberin Devamı

Lacivert-Beyazlılar'dan yapılan açıklamada, "Kasımpaşamız, Mustafa Eskihellaç ile sözleşme imzalamıştır" denildi.

YORUM YAZ