Galatasaray, Inter'in yıldızı ile görüştü! Transfer gelişmesini İtalyanlar duyurdu

Galatasaray'ın Icardi’nin arkasına düşündüğü yabancı forvetin kimliği belli oldu. Sarı-kırmızılı ekibin, kısa bir süre önce Inter'in yıldızıyla transfer konusunda temasa geçti. Görüşmelerin olumlu geçtiği, Cim Bom’un 35 yaşındaki santrforu kadrosuna katmaya yakın olduğu iddia edildi.

Galatasaray, Inter'in yıldızı ile görüştü! Transfer gelişmesini İtalyanlar duyurdu

Galatasaray’ın doğrudan ilk 11’e olmasa da Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Kupası macerasını da düşünerek yapmayı planladığı kadro güçlendirme çalışmaları çerçevesinde, yeni bir aday daha ortaya çıktı. Sarı-Kırmızılılar’ın, Icardi’nin arkasına, hatta zaman zaman onu rekabete sokacak kalitede bir santrfor almak istediği biliniyordu.

Haberin Devamı

ICARDİ ENDİŞESİ

ki sezondur attığı gollerle Galatasaray’a çok kritik iki şampiyonluk kazandıran, son olarak Süper Lig’de gol krallığını ilan eden Mauro Icardi’ye hem İtalya’dan hem Suudi Arabistan’dan hem de Amerika Birleşik Devletleri’nden çok sayıda kulübün ilgisi vardı. Galatasaray’da tam anlamıyla ikinci baharını yaşayan Arjantinli futbolcunun, astronomik bir teklif alması durumunda Sarı-Kırmızılı kulüpten ayrılabileceği iddia ediliyordu. Son olarak Erden Timur’un yeni dönemde yönetimde görev almayacağını açıklaması ise süreci daha da sancılı bir noktaya taşımış durumda.

Galatasaray, Interin yıldızı ile görüştü Transfer gelişmesini İtalyanlar duyurdu

HERKESİN ÖNÜNDE YAPTI

Timur’la yakın ilişkiler olan, şampiyonluk kutlamaları sırasında yönetimde kalması için herkesin önünde baskı yapan Icardi, veda toplantısının ardından sansasyonel bir harekete imza attı. Sosyal medya hesabındaki öne çıkarılanlar sekmesinde yer alan Galatasaray albümünü silen tecrübeli futbolcunun bu hamlesi, “Ayrılık zamanı yaklaşıyor” yorumlarını beraberinde getirdi. Icardi’nin Erden Timur’un ayrılığına tepkili olduğu, ancak şu ana kadar kulübe ulaşan resmi bir teklif olmadığı öğrenildi. Yıldız oyuncunun Galatasaray’la 2 yıl daha sözleşmesi var.

Haberin Devamı

ZANİOLO İÇİN GÜNDEMDE YOK

Nicolo Zaniolo’nun Aston Villa ile kiralık sözleşmesi bitti, ancak İtalyan yıldızın gündeminde Galatasaray’la ilgili hiçbir detay olmaması dikkat çekiyor. Çizme basınında neredeyse her gün adı başka bir kulüple anılan 24 yaşındaki yıldız, özellikle de sakatlığı sebebiyle EURO 2024’ü kaçırdığı için büyük hayal kırıklığı yaşıyor. Okan Buruk, gitme düşüncesinden vazgeçmesi halinde Zaniolo’yu kadrosunda görmeyi dört gözle bekliyor. Ancak Zaniolo’nun tüm planlarını İtalya’ya dönmek üzerine yaptığı belirtiliyor.

ARNAUTOVİC BOMBASI

İtalyan gazetesi Tuttosport’a göre Aslan’ın bu hedef doğrultusunda renklerini bağlamayı düşündüğü oyuncu, Marko Arnautovic. Inter’in Bologno’dan kiralayıp, 8 milyon Euro’ya bonservisini de aldığı 35 yaşındaki golcü için tarafların kısa süre önce temasa geçtiği belirtiliyor.

Galatasaray, Interin yıldızı ile görüştü Transfer gelişmesini İtalyanlar duyurdu

FİORENTİNA DA GÖRÜŞTÜ

Haberin Devamı

Tuttosport’taki haberin detaylarında, Inter’in yaz döneminde yapacağı transferlere hem kadroda hem de bütçede yer açabilmek adına yeni sezon planlamasında yer vermediği isimlerden birinin de Arnautovic olduğu vurgulandı. Sürecin bu nedenle olumlu ilerlediği, tarafların anlaşma zeminine yakın olduğu belirtildi. Diğer taraftan 1.90’lık Avusturyalı santrforla Fiorentina’nın da birkaç görüşme yaptığı, Galatasaray cephesinin bu nedenle elini çabuk tutmaya karar verdiği ifade edildi.

YORUM YAZ