MENÜ

Galatasaray ilk peşinde! Şampiyonlar Ligi'nde 10 yıl sonra...

Galatasaray, Kopenhag deplasmanında Danimarka’da bir ilk peşinde. Şampiyonlar Ligi’nde son 19 deplasman maçının 1’ini kazanan Cim Bom, bu kötü seriyi de iyileştirmeye çalışacak. Aslan ayrıca, eğer kazanırsa ve tur atlarsa 10 yıl sonra başka bir ilke daha imza atacak. İşte tüm detaylar...

Sarı-Kırmızılı ekip, Şampiyonlar Ligi'nde çok kritik Kopenhag deplasmanına çıkıyor. Aslan'ın bu dev maçı kazanmaktan başka bir düşüncesi yok. 10 yıl sonra bir ilki arayan Galatasaray, Danimarka'daki kötü serisine de son vermeyi arzuluyor. Öte yandan temsilcimizde Zaha ve Ziyech'in durumu belli oldu. Detaylara göz atalım... 

Haberin Devamı

Wilfried Zaha 11’e dönüyor

Pendikspor karşısında forma giymeyen, Adana Demirspor mücadelesinde sonradan oyuna giren Fildişili kanat oyuncusu, Kopenhag maçında sahada olacak. Öncesinde hafif ağrıları olduğu bilinen Wilfried Zaha’nın kendisini çok iyi hissettiği öğrenildi. Tecrübeli hücum oyuncusu, takımının en büyük silahlarından biri olacak.

Galatasaray ilk peşinde Şampiyonlar Liginde 10 yıl sonra...

Hakim Ziyech’te problem yok

Sakatlığı nedeniyle Adana Demirspor karşısında forma giymeyen Faslı futbolcu, Kopenhag’a bileniyor... Ekstra çalışmalar ile kendini mücadeleye hazırlayan Hakim Ziyech’e hocası Okan Buruk, bir hayli güveniyor.

Galatasaray ilk peşinde Şampiyonlar Liginde 10 yıl sonra...

Aslan, 10 yıl sonra ilk peşinde!

Sarı-Kırmızılılar, yarın tarihindeki önemli maçlardan birinde Kopenhag ile kozlarını paylaşacak. Galatasaray, Danimarka temsilcisi karşısında kazanması halinde adını üst tura yazdıracak. Cim Bom, eğer bunu başarırsa Kupa 1’de tam 10 yıl sonra kendini son 16 takım arasında bulacak. Öte yandan Aslan, Kopenhag da dahil olmak üzere Danimarka takımlarıyla 2 kez deplasmanda oynadı ancak kazanamadı.

Haberin Devamı

Galatasaray ilk peşinde Şampiyonlar Liginde 10 yıl sonra...

Seriyi bitirmeyi hedefliyor

Cim Bom, bu serisini de noktalamaya çalışacak. Galatasaray’ın kötü serilerinden bir tanesi de Şampiyonlar Ligi’nde göstermiş olduğu deplasman performansı... Sarı-Kırmızılılar, Devler Ligi’nde deplasmanda çıktığı son 19 maçın sadece 1’ini kazanabildi. Okan Buruk ve öğrencileri, bu kötü gidişatı sonlandırmak ve grafiği iyileştirmek için sahada olacak.

Galatasaray ilk peşinde Şampiyonlar Liginde 10 yıl sonra...

Sol bekte 2 aday

Galatasaray’da Angelino ve Kazımcan Karataş’ın yetersiz performansı sonrasında teknik direktör Okan Buruk, son maçta sol bekte Barış Alper Yılmaz’ı tercih etmişti. Başarılı teknik adamın, Şampiyonlar Ligi için henüz kararını vermediği bildirildi. Buruk, Angelino ve Barış arasında tercihini yapacak.

Galatasaray ilk peşinde Şampiyonlar Liginde 10 yıl sonra...

Kritik maç İtalyan Orsato’nun

Sarı-Kırmızılılar’ın, Kopenhag ile oynayacağı karşılaşmanın hakemi belli oldu. Mücadeleyi İtalya Futbol Federasyonu’ndan Daniele Orsato yönetecek. Orsato’nun yardımcılıklarını Ciro Carbone ve Alessandro Giallatini yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Michael Fabbri olacak. Müsabakada Video Yardımcı Hakem (VAR) olarak Massimiliano Irrati görev yapacakken, Irrati’ye AVAR’da Paolo Valeri eşlik edecek.

Haberin Devamı

MERTCAN POLAT / FANATİK ÖZEL

Galatasaray ilk peşinde Şampiyonlar Liginde 10 yıl sonra...

YORUM YAZ