MENÜ

Galatasaray ile masaya oturdu! Erling Haaland'ın menajeri Sacha Boey için geldi

Galatasaray'daki performansıyla bir süredir Avrupa kulüplerinin ilgisini çeken Sacha Boey konusunda sıcak bir gelişme yaşandı. Manchester City'nin Norveçli süperstarı Erling Haaland'ın da menajerliğini üstlenen Rafaela Pimenta'nın İstanbul'da Galatasaray kurmayları ile masaya oturduğu iddia edildi.

Galatasaray ile masaya oturdu! Erling Haaland'ın menajeri Sacha Boey için geldi

Galatasaray'da bu sezon en ilginç hikayelerden birini yaşayan isimlerin başında şüphesiz Sacha Boey geliyor. Sezon başında tamamen gözden çıkarılan, yaz kampına bile getirilmeyen genç sağ bek, yeni transfer Dubois sakatlanınca apar topar kadroya çağrılmış ve formayı almıştı. Ancak 1 milyon Euro'ya alınan Boey öyle bir grafik ortaya koydu ki, bir daha formayı çıkarmadı.

Haberin Devamı

Galatasaray ile masaya oturdu Erling Haalandın menajeri Sacha Boey için geldi

FRANSA U21 MİLLİ TAKIMI'NA DAVET ALDI

Her hafta üzerine koyarak hem kendini geliştiren hem de takıma seviye atlatan genç futbolcunun performansı Avrupa devlerinin gözünden kaçmadı. Fransa U21 Milli Takımı'na da seçilen 22 yaşındaki futbolcu, transferin gözdesi haline geldi.

17 MİLYON EURO'LUK TEKLİF GELDİ

Sarı-Kırmızılı kulübe son olarak Sacha Boey için 17 milyon Euro'luk resmi teklif geldiği, ancak yönetimin bu teklifi geri çevirdiği öğrenildi. Kulübe yakın kaynaklara göre her ne kadar Galatasaray cephesi oyuncuyu satmak istemese de, teklifin 20 milyon Euro bandına çıkması halinde mutabakat sağlanma ihtimali çok yüksek.

Galatasaray ile masaya oturdu Erling Haalandın menajeri Sacha Boey için geldi

HEDEFİ PREMİER LİG!

Çünkü Boey'nin de kariyer hedefi doğrultusunda İngiltere'ye gitmek istediği bildirildi. Eğer Fransız futbolcuyla yollar ayrılırsa, elinde Dubois dışında sağ bek bulunmayan Sarı-Kırmızılılar bu bölgeye de takviye yapacak.

Haberin Devamı

OKAN BURUK: BOEY, AVRUPA'NIN EN İYİ SAĞ BEKLERİNDEN

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sezon başı Dubois ile Omar'ın sakatlanmasıyla forma şansı bulan ve gösterdiği muhteşem performansla Avrupa devlerini peşine takan Boey'nin Avrupa'nın en iyi sağ beklerinden birisi olduğunu dile getirdi, şu ifadeleri kullandı:

Galatasaray ile masaya oturdu Erling Haalandın menajeri Sacha Boey için geldi

'KADER ONUN ÖNÜNÜ AÇTI'

"Boey, rezerv takımdan geldi. Kader, onun farklı bir şekilde önünü açtı. Dubois sakatlandı, Omar vardı sezon başı kampında, o sakatlandı. Sacha antrenmanlara 1 hafta geç geldi. Gel dediğimiz halde gelmedi. Ayrılmak istiyordu. Daha sonra sakatlıklar olunca onu çağırdım. Benden özür diledi. Rezerv takımda 2 maç oynamıştı, onları izledim. Fiziksel olarak hazırdı. Onunla başladım sezona. Futbol enteresan bir şey, şu an Sacha için çok farklı şeyler konuşuyoruz. Bana göre Avrupa'nın en iyi sağ beklerinden."

HAALAND'IN MENAJERİ NEF STADI'NDA

Gösterdiği müthiş performansla Avrupa devlerinin radarına takılan ve Fransa U21'e davet edilen Sacha Boey konusunda sıcak bir gelişme yaşandı. Şampiyonlar Ligi finalini izlemek için İstanbul'a gelen Erling Haaland'ın menajeri Rafaela Pimenta, Nef Stadı'nda Galatasaraylı yetkililerle bir araya geldi.

Haberin Devamı

Galatasaray ile masaya oturdu Erling Haalandın menajeri Sacha Boey için geldi

'YETKİ VERİN, PREMİER LİG'E EN YÜKSEK FİYATTAN SATAYIM'

Bu görüşmenin perde arkasında Sacha Boey'in yattığı öğrenildi. Sabah'ın haberine göre; Fransız futbolcuyu çok beğenen Pimenta, Galatasaray yönetimiyle yaptığı görüşmede, "Bana yetki verirseniz Premier Lig'e en yüksek fiyattan satılmasını sağlarım" dedi. Galatasaray cephesi, henüz olumlu ya da olumsuz bir cevap vermedi. Yetkililer düşünmek için zaman istedi.

GALATASARAY KABUL ETMEDİ

Sarı-kırmızılılar, Boey için bir süre önce CAA Stellar menajerlik şirketi ile anlaşma sağlamıştı. Bu şirket Boey için ilk teklifi Arsenal'den getirdi. Ancak 20 milyon euro'nun üzerinde bir gelir bekleyen Galatasaray bu teklifi kabul etmedi. Bu sezon sarı-kırmızılı formayla 32 maça çıkan Boey, 1 gol 4 asistlik performans sergiledi. Boey, Galatasaray'da yıllık 480 bin euro kazanıyor. Genç oyuncunun 2025 yılına kadar kontratı bulunuyor.

Galatasaray ile masaya oturdu Erling Haalandın menajeri Sacha Boey için geldi

YORUM YAZ