MENÜ

Galatasaray ile Kasımpaşa 39. kez karşı karşıya

Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray ile Kasımpaşa karşı karşıya gelecek. İki takım ligde 39. kez karşılaşacak.

Galatasaray ile Kasımpaşa 39. kez karşı karşıya

Süper Lig’in 11. haftasında Galatasaray, yarın saat 20.00’de RAMS Park’ta Kasımpaşa ile karşılaşacak. Ligde sarı-kırmızılılar 9 galibiyet, 1 beraberlikle aldığı 28 puanla ikinci sırada bulunuyor. Lacivert-beyazlılar ise 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet sonucunda topladığı 18 puanla 5. sırada yer alıyor.

Haberin Devamı

39. RANDEVU

Galatasaray ile Kasımpaşa, Süper Lig tarihinde bugüne kadar 38 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar 24 kez sahadan galip ayrılırken, Paşa ise 7 kez rakibini mağlup edebildi. 7 maçta ise kazanan taraf çıkmadı. Rekabette Aslan’ın 75 golüne, lacivert-beyazlılar 38 golle yanıt verdi.
Geçtiğimiz sezon oynanan karşılaşmaları Galatasaray 3-2 ve 1-0'lık skorlarla kazandı.

SÜPER LİG’DE SON 9 MAÇINI KAZANDI

Galatasaray, Süper Lig’de oynadığı son 9 karşılaşmadan 3 puanla ayrıldı. Sezona Kayserispor beraberliği ile başlayan sarı-kırmızılılar, daha sonra sırasıyla Trabzonspor, Gaziantep FK, Samsunspor, Başakşehir, İstanbulspor, MKE Ankaragücü, Antalyaspor, Beşiktaş ve Çaykur Rizespor’u mağlup etmeyi başardı.

EVİNDEKİ YENİLMEZLİK SERİSİ 21

Galatasaray, Süper Lig’de evinde oynadığı maçlarda rakiplerine kolay puan şansı vermiyor. Sarı-kırmızılılar, sahasındaki en son yenilgisini geçtiğimiz sezon Giresunspor karşısında aldı. Aslan, bu karşılaşmanın ardından oynadığı 21 karşılaşmada 19 galibiyet, 2 beraberlik elde etti.
Galatasaray, bu sezon ligde RAMS Park’ta oynadığı 4 karşılaşmadan da 3 puanla ayrıldı.

Haberin Devamı

Galatasaray ile Kasımpaşa 39. kez karşı karşıya



MAURO ICARDI 17 MAÇTA 15 GOL ATTI

Galatasaray’ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi, takımını sırtlamaya devam ediyor. Icardi, bu sezon toplam 17 resmi müsabakada forma giydi ve fileleri toplam 15 kez havalandırdı. 30 yaşındaki futbolcu, bu gollerin 10’unu Süper Lig’de, 3’ünü UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde, 2’sini de gruplarda kaydetti. Icardi, ayrıca ligde Fenerbahçe'nin Bosna Hersekli futbolcusu Edin Dzeko ile birlikte krallık yarışında zirvede bulunuyor.

EN AZ GOL YİYEN TAKIM

Galatasaray, bu sezon savunmada gösterdiği başarılı performansla da dikkat çekiyor. Sarı-kırmızılılar, ligde oynadığı 10 müsabakada kalesinde 5 gol gördü ve bu performansıyla Fenerbahçe ile birlikte ligde en az gol yiyen takımı konumunda bulunuyor. Aslan, söz konusu 10 mücadelenin 6’sında da kalesini gole kapadı.

OKAN BURUK İLE KEMAL ÖZDEŞ 5. KEZ RAKİP

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş bugüne kadar 4 kez karşılaştı. Söz konusu müsabakalarda Buruk; Gaziantepspor ve Akhisarspor'u, Özdeş ise Balıkesirspor ve Kasımpaşa'yı çalıştırıyordu. Oynanan 4 karşılaşmanın 3'ünü Okan Buruk'un ekipleri, 1'ini ise Kemal Özdeş'in takımları kazandı.

Haberin Devamı

Galatasaray ile Kasımpaşa 39. kez karşı karşıya



FERNANDO MUSLERA SINIRDA

Galatasaray’da Kasımpaşa maçı öncesinde 1 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sarı-kırmızılılarda kaleci Fernando Muslera, Paşa karşısında sarı kart görmesi durumunda gelecek deplasmanda oynanacak Hatayspor müsabakasında cezalı duruma düşecek.

Galatasaray ile Kasımpaşa 39. kez karşı karşıya

YORUM YAZ