MENÜ

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa maçında Cristiano Ronaldo sürprizi!

Galatasaray ile Fenerbahçe, bu akşam Süper Kupa'da karşı karşıya gelecek. Dev derbide sonuç merakla beklenirken, Cristiano Ronaldo sürprizi yaşandı. İşte detaylar...

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa maçında Cristiano Ronaldo sürprizi!

Trendyol Süper Lig'de oynanan ve 0-0 sona eren Fenerbahçe - Galatasaray maçının ardından şimdi gözler, yine bu iki ezeli rakibin karşılaşacağı Süper Kupa Finali'ne çevrildi. Galatasaray ve Fenerbahçe, bu akşam Süper Kupa'da karşı karşıya gelecek. Suudi Arabistan'da,Al Awal Park Stadyumu'nda oynanacak dev derbi, saat 20.45'te başlayacak.

Haberin Devamı

Süper Kupa, beşinci kez yurt dışında

Riyad'da oynanacak Süper Kupa maçı ile birlikte 2006 yılından itibaren Süper Kupa adıyla oynanmaya başlayan organizasyon 5. kez Türkiye dışında yapılmış olacak. Süper Kupa daha önce 3 kez Almanya, 1 kez de Katar’da oynandı. İlk kez 2006 yılında düzenlenen kupada Galatasaray ile Beşiktaş, Almanya’nın Frankfurt şehrinde karşı karşıya geldi.

Okan Buruk'tan Mauro Icardi açıklaması!

Süper Kupa maçı öncesinde Mauro Icardi'nin durumu merakla bekleniyor. Ligde oynanan derbi mücadelesinde yüzünü direğe vuran ve elmacık kemiğinde kırık şüphesi ile tedavisine başlanan Arjantinli golcü ile ilgili açıklama geldi.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa maçında Cristiano Ronaldo sürprizi

Karşılaşma öncesinde basın toplantısı düzenleyen Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, "Icardi'nin yüzünde kırık oluştu. 3 ayrı darbe aldı. Tekrar söylemek istiyorum, hakemler de oyuncuları korumalı. Hakemler korumazsa bu tür kırıkların oluşması gayet normal. Hakemlerden oyuncuları daha çok korumalarını isteyeceğim. Hakemlere karşı yapılan bir saldırı oldu, hepimiz birleştik, koruduk, yanlarında olduk. Hakemler de oyuncuları saha içinde korumak zorunda. Icardi bizimle antrenmana çıktı. Oynayıp oynamayacağına maç gününde karar vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Cristiano Ronaldo'ya davet!

Bu arada Türkiye Futbol Federasyonu, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman'a Süper Kupa için davetiye gönderdi. Suudi Arabistan Futbol Federasyonu'nun da başta Cristiano Ronaldo olmak üzere Suudi Ligi'nde top koşturan birçok ünlü futbolcuyu maçı izlemeye davet ettiği öğrenildi.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa maçında Cristiano Ronaldo sürprizi

Spor, siyaset ve sanat dünyası bir araya gelecek

Öte yandan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Gençlik ve Spor Eski Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, milletvekilleri, Ankara Valisi Vasip Şahin'in yanı sıra eski futbolcular, teknik direktörler Mircea Lucescu, Roberto Mancini, Vincenzo Montella ve sanatçılar, Riyad'daki Süper Kupa maçını tribünden izleyecek.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa maçında Cristiano Ronaldo sürprizi

YORUM YAZ