MENÜ

Galatasaray Icardi'yle Şampiyonlar Ligi'nde! Okan Buruk'tan bir ilk...

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi Play-Off turunda dün akşam 3-2’lik ilk maçın rövanşında Molde’yi Aslantepe’de 2-1 yenerek gruplara kalmayı başardı. İlk maçın yıldızı olan Icardi, dün akşamı da boş geçmeyerek Aslan’ı Şampiyonlar Ligi’ne taşıdı. Sarı-Kırmızılı ekibin hocası Okan Buruk ise bir ilki başararak tarihe geçti. İşte tüm detaylar...

Galatasaray Icardi'yle Şampiyonlar Ligi'nde! Okan Buruk'tan bir ilk...

Sarı-Kırmızılılar’ın Arjantinli süperstarı bildiğiniz gibi... Geçen sezon lige damga vuran Mauro Icardi bu sezon da gollerini sıralamaya devam ediyor. Geçen sezon Galatasaray’ın 3 büyük rakibiyle oynadığı 6 maçın 5’inde forma giyen Icardi, Fenerbahçe’ye 2 maçta 2 gol atıp, 1 asist yaptı. Beşiktaş’a 2 maçta 3 gol attı. Trabzonspor karşılaşmasında ise 1 gol, 1 asistlik performans göstermişti. Icardi bu sezon da 2. hafta oynanan Trabzonspor maçında 6. derbisine çıktı, geleneğini sürdürdü ve derbilerdeki gol sayısını 8’e çıkardı. Yıldız oyuncu için lig veya Avrupa da fark etmiyor. Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda Olimpija maçında fileleri havalandırıp, tribünlere yeniden ‘merhaba’ diyen Arjantinli süperstar, Molde ile oynanan ilk mücadelede de 1 gol, 1 asistle yıldızlaşmıştı.

Haberin Devamı

Son söz Angelino’nun...

Büyük maçların büyük golcüsü olduğunu tekrar gösteren 30 yaşındaki santrfor dün akşam yine sahneye çıktı. 8. dakikada kazanılan penaltı atışında topu ve kaleciyi ayrı köşelere gönderen Mauro Icardi, Aslan’ın soyunma odasına 1-0 önde gitmesini sağladı. Rams Park’ta ise golün ardından artık alışkanlık haline gelen ‘Aşkın Olayım’ şarkısı çaldı. Geçen sezon tam 23 kez bu şarkıyı çaldıran tecrübeli oyuncu bu sezon da şimdiden ikisi Avrupa maçı olmak üzere 4 kez çaldırdı! İcardi; ilk 11’de çıktığı son 13 maçı da boş geçmedi, 19. gol atan yıldız ismin 4 de asisti bulunuyor. Öte yandan Icardi, son 4 resmi maçta gol attı. Angelino, 90 artı 3’te frikikten attığı golle tason sözü söyleyen isim oldu. 3-2’nin rövanşında Aslantepe’den 2-1’lik skorla ayrılan Aslan, Icardi önderliğinde Şampiyonlar Ligi gruplarına gitmeyi başardı.

Haberin Devamı

Galatasaray Icardiyle Şampiyonlar Liginde Okan Buruktan bir ilk...

Okan Buruk'tan bir ilk

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu rövanşında Galatasaray evinde Norveç ekibi Molde ile karşı karşıya gelirken Okan Buruk ise bir ilki yaşadı. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, son olarak deplasmanda oynadıkları Molde maçının 11’ine göre 3 değişiklik yaptı. Buruk; Berkan Kutlu, Sergio Oliveira ve transfer olan Yunus Akgün’ün yerine kırmızı kart cezası biten Lucas Torreira, Kerem Demirbay ve Tete’ye görev verdi. Galatasaray’ın yeni transferlerinden Tete ile Kerem Demirbay, Molde karşısında 11’de başladı. İki futbolcu, Sarı-Kırmızılı forma ile ilk kez 11’de görev aldı. Kerem daha önce 3 maçta oynarken, Tete ise 1 müsabakada forma giydi.

Galatasaray Icardiyle Şampiyonlar Liginde Okan Buruktan bir ilk...

17. kez gruplara katıldılar

Molde maçına; Fernando Muslera, Sacha Boey, Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Angelino, Lucas Torreira, Kerem Demirbay, Tete, Dries Mertens, Kerem Aktürkoğlu ve Mauro Icardi 11’i ile çıktı. Galatasaray, Okan Buruk’un yönetiminde 3-2’lik ilk maçında rövanşında dün akşam Molde’yi 2-1 yenip 17. kez Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmayı başardı. Teknik direktör Okan Buruk, Avrupa kupalarında üst üste 5 kez kazanan ilk Galatasaray teknik direktörü olarak tarihe geçti.

Haberin Devamı

Galatasaray Icardiyle Şampiyonlar Liginde Okan Buruktan bir ilk...

YORUM YAZ