MENÜ

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün: Yoğun fikstürde İstanbul'da kalmamız avantaj

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali’nde Galatasaray’ın rakibi Karagümrük oldu. Cim Bom, iç sahada oynayacağı maçı kazanırsa, yarı finalde Trabzonspor - Başakşehir eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün kurayı değerlendirdi.

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün: Yoğun fikstürde İstanbul'da kalmamız avantaj

Galatasaray’ın Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final aşamasındaki rakibi Karagümrük oldu. 27-29 Şubat tarihleri arasındaki maç, Rams Park’ta oynanacak ve kazanan taraf bir üst tura yükselecek. Yarı finaldeki rakip ise Trabzonspor - Başakşehir eşleşmesinin galibi olacak. Kurayı değerlendiren Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, “Sonuçta bu kura şansı. Yarı finale çıkarsak da İstanbul’da kalma ihtimalimiz var. Bu yoğun fikstürde maçın İstanbul’da olması bir avantaj. Karagümrük de çok değerli bir rakibimiz. Karagümrük’ü elemek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Haberin Devamı

‘TFF’ye endişemizi bildirdik’

Ankaragücü deplasmanında kötü zemin nedeniyle bir aksiyon alınıp alınmayacağı hakkında da konuşan Ergün, “Şu anda sezon sonuna kadar neredeyse hafta içi boşluk olmayacak. Her hafta içi dolu. Prag maçı var ve Ankara’ya gideceğiz. Zemininde birtakım sıkıntılar var. TFF’ye endişelerimizi bildirdik. Sonuçta kararı onlar verecek. Programımızı Ankara’ya gidecek şekilde yapıyoruz. Aksi bir bildirim bize yapılmadı” ifadelerini kullandı.

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün: Yoğun fikstürde İstanbulda kalmamız avantaj

YORUM YAZ