MENÜ

Galatasaray forvete dünya yıldızını alıyor! Zaniolo takım arkadaşını önerdi

Spor Toto Süper Lig'de 70 puanla zirvede yer alan Aslan, şampiyonluk için emin adımlarla yoluna devam ediyor. Bu hafta zorlu Beşiktaş maçına çıkacak sarı-kırmızılı ekip; hazırlıklarını sürdürürken, Okan Buruk ve yönetim bu maçı şampiyonluk yolunda en keskin viraj olarak görüyor. Yönetim sarı-kırmızılı oyuncuların galibiyet elde etmesi halinde derbi primi vereceğini de açıklarken, yeni sezon için de transfer çalışmalarını sürdürüyor. Ara transfer döneminde Galatasaray'ın kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo, transferde Cimbom'a eski takım arkadaşını önerdi. Sarı-kırmızılı ekip ise derbi öncesi transferde düğmeye bastı. İşte o isim ve tüm ayrıntılar...

Galatasaray forvete dünya yıldızını alıyor! Zaniolo takım arkadaşını önerdi

Spor Toto Süper Lig'de 70 puanla zirvede yer alan Aslan, Beşiktaş ile oynayacağı zorlu maçın hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor. Şampiyonluk yarışında zirve yarışını da derinden ilgilendiren zorlu karşılaşma öncesi Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı ekip; bu maçı kazanarak yakın takipçisi olan Fenerbahçe ile olan 6 puanlık farkı korumak isterken, öte yandan gelecek sezonun transfer çalışmaları da devam ediyor.

Haberin Devamı

HATASINI TELAFİ ETMEK İSTİYOR

TRANSFERE DAMGA VURDU

Yeni sezona Okan Buruk ile başlayan Cimbom; Dries Mertens, Lucas Torreira, Mauro Icardi, Juan Mata, Sergio Oliveira gibi birçok dünya yıldızını kadrosuna katarak transferde büyük ses getirmişti. Ara transfer dönemini de hareketli geçiren Aslan; ilk olarak Kaan Ayhan'ı, ardından Sam Adekugbe ve Nicolo Zaniolo'yu kadrosuna kattığını duyururken, İtalyan yıldızın transferi de taraftarları çok mutlu etmişti.

Galatasaray forvete dünya yıldızını alıyor Zaniolo takım arkadaşını önerdi

ERDEN TİMUR: GOMİS SEVDİĞİM VE SAYDIĞIM BİR OYUNCU

Galatasaray Kulübü Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, geçtiğimiz günlerde Karagümrük maçı sonrası yaşanan Bafetimbi Gomis krizi ve şampiyonluk yolunda atılan adımlarla ilgili önemli açıklamarda bulundu. Sarı-kırmızılıların yönetici, 37 yaşındaki santrforun duygusal bir tepki verdiğini ve takım arkadaşlarının da girişimiyle olayın tatlıya bağlandığını kaydetti. Kısa sürede çözülen sorunla ilgili detaylı bilgi paylaşan Timur, "Gomis olayı aile içinde tatlıya bağlandı. Herkes güzel bir adım attı. Oyuncular da Gomis'i çok seviyor. Şimdiye kadar oyuncuların hepsine tek tek destek olan Gomis, her zaman onların yanında yer aldı, ağabeylik yaptı. Oyuncular da bunu dile getirdi. Böyle duygusal şeyler her zaman olabilir." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Galatasaray forvete dünya yıldızını alıyor Zaniolo takım arkadaşını önerdi

ZANİOLO'NUN TAKIM ARKADAŞI GELİYOR

Sarı-kırmızılı ekipte yaşanan derbi hazırlığı, Gomis krizinin çözüme kavuşması ve birçok konuda gelişmeler yaşanırken, yeni sezon için de derbi öncesi flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Galatasaray'ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo'nun Roma'dan eski takım arkadaşını getireceği ifade edildi. İşte detaylar...

Galatasaray forvete dünya yıldızını alıyor Zaniolo takım arkadaşını önerdi

ZANİOLO'DAN G.SARAY'A TRANSFER

Calciomercatonews'ta yer alan habere göre Andrea Belotti'nin Roma'dan bu yaz ayrılması beklenirken, Galatasaray'da oyuncunun transferi için Nicolo Zaniolo'nun devreye gireceği kaydedildi.

INTER VE MİLAN'DA DEVREDE

Bu sezon başkent temsilcisinde beklentilerin altında kalan İtalyan yıldızın Inter ve Milan için "B planı" olduğu bildirildi. Öte yandan Galatasaray'ın da bir dönem ilgilendiği başarılı forvet için hazırda beklediği ifade edildi. Tecrübeli golcünün; kulüp tarafından 2 yılı opsiyonlu olmak üzere Roma ile olan sözleşmesi bu yaz biterken, Bu sezon Roma'da 37 karşılaşmaya çıkan Belotti, 4 gol atarken 2 de asist yaptı.

Haberin Devamı

Galatasaray forvete dünya yıldızını alıyor Zaniolo takım arkadaşını önerdi

TRANSFERE YEŞİL IŞIK YAKTI

Jose Mourinho'nun gelecek sezon Belotti'yi kadroda düşünmediği belirtilirken, İtalyan yıldızın şimdiden kendisine takım aramaya başladığı vurgulandı. Roma'da aradığını bulamayan 29 yaşındaki Belotti; Lucas Torreira, Mauro Icardi, Nicolo Zaniolo gibi isimlerin G.Saray'da olması sebebiyle Cim-Bom'u kendisi için doğru bir seçenek olarak görmeye başladı.

Kariyerinde sırasıyla Palermo, Torino ve Roma formaları giyen tecrübeli ismin güncel piyasa değeri ise 9 milyon euro...

Galatasaray forvete dünya yıldızını alıyor Zaniolo takım arkadaşını önerdi

YORUM YAZ