MENÜ

Galatasaray Eyüp Aydın'ı kadrosuna katıyor! Eyüp Aydın kimdir?

Yeni sezona hızlı bir giriş yapan Galatasaray, son olarak Molde'yi mağlup ederek UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarına kaldı. Öte yandan transfer çalışmalarına da tüm hızıyla devam eden sarı-kırmızılı ekip, Alman devi Bayern Münih'ten genç futbolcu Eyüp Aydın'ı kadrosuna katmaya yakın olduğu öğrenildi. Kısa zamanda transferi açıklanması beklenen 19 yaşındaki futbolcuyu yakından tanıyalım...

Galatasaray Eyüp Aydın'ı kadrosuna katıyor! Eyüp Aydın kimdir?

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, yeni sezona çok hızlı bir giriş yaptı. Transfer döneminde kadrosuna kattığı yıldız futbolcular ile dikkatleri üzerine çeken sarı-kırmızılı ekip, şimdi de Bayern Münih'ten Eyüp Aydın'ı renklerine bağlamaya hazırlanıyor. Yakın sürede resmi açıklanması beklenen Eyüp Aydın'ı yakından tanıyalım...

Haberin Devamı

ART ARDA TRANSFERLER

Transfer sezonunun en hızlı takımlarından Galatasaray, art arda transfer bombalarını patlatmıştı. Sar-kırmızılılar, Icardi'nin bonservisini PSG'den aldı. Cim-Bom daha sonra kadrosuna Kerem Demirbay, Kaan Ayhan, Angelino, Cedric Bakambu, Halil Dervisoglu, Sirachan Nas, Günay Güvenç, Wilfried Zaha, Tete, ve Hakim Ziyech'i dahil etti.

Galatasaray Eyüp Aydını kadrosuna katıyor Eyüp Aydın kimdir

G.SARAY'DA VEDALAR ART ARDA

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da ilk ayrılan isim Mostafa Mohamed oldu. Fransa Ligue 1 ekibi Nantes, Mısırlı santrforun bonservisini 5 milyon 750 bin euro karşılığında aldı. Mathias Ross, 250 bin euroluk bedelle NEC Nijmegen'e kiralandı.

Galatasaray'da sözleşmeleri sona eren Okan Kocuk, Emre Taşdemir, Bafetimbi Gomis ve Juan Mata takımda veda eden diğer isimler oldu. Milot Rashica ile Samuel Adekugbe kulüplerine geri döndü. Kaan Arslan, Batuhan Şen, Taylan Antalyalı, Alexandru Cicaldau ve Gökay Güney kiralık olarak takımdan ayrıldı. Emre Kılınç ile Atalay Babacan da sarı-kırmızılılara veda etti. Yunus Akgün Leicester City'e, Yusuf Demir ise Basel'e kiralandı.

Haberin Devamı

ANLAŞMA SAĞLANDI

Transfer çalışmalarına son hız devam eden Galatasaray, bonservisi Almanya Bundesliga devi Bayern Münih'te olan Eyüp Aydın ile anlaşma sağlandı. 19 yaşındaki futbolcu ile imzanın an meselesi olduğu öğrenildi.

Galatasaray Eyüp Aydını kadrosuna katıyor Eyüp Aydın kimdir

YENİ TAKIMI ŞAŞIRTTI!

EYÜP AYDIN'IN KARİYERİ

2017-2018 sezonunda Heidenheim altyapısında yetişen Eyüp Aydın, daha sonra bedelsiz bir şekilde Bayern Münih'e transfer oldu. Genç futbolcu 2018'den bu yana Bayern Münih forması giymekte.

TOPLAMDA 4 GOL ATTI

Eyüp Aydın, Bayern Münih forması ile U-17, U-18, U19 ve Regionalliga Bayern'de toplam 63 karşılaşmada forma giydi. Genç futbolcu söz konusu maçlarda 4 kez rakip fileleri sarsmayı başarırken, takım arkadaşlarına ise 10 kez gol pası verdi. Toplam 4.177 dakika süre alan Alman futbolcu, bu sürede 13 kez sarı kart gördü.

Galatasaray Eyüp Aydını kadrosuna katıyor Eyüp Aydın kimdir

MİLLİ FORMAYI DA GİYDİ

Genç futbolcu Eyüp Aydın, Almanya Milli Takımı'nda da forma giyme şansı buldu. 2004 doğumlu futbolcu, milli forma ile U-15 ve U-16 takımı ile sahaya çıktı. Toplam 8 maça çıkan Eyüp Aydın, bu maçlarda 1 kez gol atma başarısı gösterdi.

Haberin Devamı

GÖREV ALDIĞI YERLER

Almanya doğumlu futbolcu Eyüp Aydın, merkez orta sahanın yanı sıra önliberoda da oynayabiliyor. 1.81 boyundaki futbolcunun güncel piyasa değeri 800 bin euro olarak gösteriliyor.

GÖKDENİZ GÜRPÜZ İLE 3 YILLIK İMZA

Galatasaray, Eyüp Aydın'dan sonra bir diğer Alman devi olan Borussia Dortmund'dan 17 yaşındaki Gökdeniz Gürpüz ile de anlaşma sağladı. Sarı-kırmızılı ekip, genç futbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak. Bu transfer de kısa sürede açıklanması bekleniyor. Borussia Dortmund U-17 takımı ile toplam 28 maça çıkan orta saha oyuncusu, bu maçlarda 5 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

Galatasaray Eyüp Aydını kadrosuna katıyor Eyüp Aydın kimdir

Galatasaray Eyüp Aydını kadrosuna katıyor Eyüp Aydın kimdir

YORUM YAZ