MENÜ

Galatasaray ilkleri yaşadı! Ligin zirvesinde...

Şampiyonluk yarışının en iddialısı Galatasaray kümede kalma savaşı veren İstanbulspor'la karşılaştı. Zorlu mücadelede Milot Rashica direğe takıldı. Bu sezon direkleri döven Aslan bu alanda ligin zirvesinde bulunurken, Cim Bom bir başka alanda da liderliği kaptı.

Galatasaray ilkleri yaşadı! Ligin zirvesinde...

Süper Lig'in 34. haftasında Galatasaray deplasmanda İstanbulspor'a konuk oldu. Hem şampiyonluk hem de kümede kalma yarışını etkileyen zorlu maçta Sarı-Kırmızılılar yoluna kayıpsız devam etmenin hesaplarını yaparken, Sarı-Siyahlılar da 3 hafta önce Fenerbahçe'ye çelme takıp ligde kalma yolunda çok önemli 1 puan aldığı maçın bir benzer senaryosunu da Aslan'a uygulamayı planıyla sahaya çıktı

Haberin Devamı

Galatasaray ilkleri yaşadı Ligin zirvesinde...

Oliveira kaptı, kontraya kalktı

Zorlu mücadeleye Cim Bom hızlı başladı. Art arda ataklarla İstanbul kalesini yoklayan Galatasaray 12. dakikada gole çok yaklaştı. Oliveira'nın baskısı sonrası orta alanda kaptığı topla kontraya çıkan Sarı-Kırmızılı ekipte Milot Rashica yay üzerinden yerden şutunda direğe takıldı.

SÜPER LİG'DE KRİTİK MAÇ...

Rakip ceza alanına girme konusunda da...

Bu sezon tam 20 topu direkten dönen Aslan bu alanda zirvede yer alırken ligin en şanssız takımı oldu. Öte yandan Galatasaray, İstanbulspor deplasmanının ilk yarısında tam 31 kez rakip ceza alanına girdi. Sarı-Kırmızılılar böylece bu sezon bir dış saha maçında bu alandaki en yüksek istatistiği de yakalamış oldu.

Galatasaray ilkleri yaşadı Ligin zirvesinde...

YORUM YAZ