MENÜ

Galatasaray dev transfer için devreye girdi! 15 milyon euro

Sezon sonu için transfer görüşmelerini sürdüren Galatasaray'da orta saha hamlesi için çarpıcı bir gelişme yaşandı.

Galatasaray dev transfer için devreye girdi! 15 milyon euro

Sarı-Kırmızılılar, bu sezon müthiş bir çıkış gösteren ve Avrupa futboluna damga vuran Albert Gronbaek'in peşinde. Cimbom'un, Bodo Glimt forması giyen 22 yaşındaki yıldızla ilk teması kurduğu öne sürüldü. Ancak Galatasaray, Gronbaek transferinde Avrupa'nın çok önemli kulüpleriyle yarış halinde. Avrupa'nın en büyük takımlarının sezon sonunda Danimarkalı orta saha için Bodo Glimt'e resmi teklif yapacağı kaydedildi.

Haberin Devamı

15 MİLYON EURO İSTİYORLAR

Öte yandan ocak ayında Albert Gronbaek için gelen 8-10 milyon euro'luk bonservis tekliflerini reddeden Norveç ekibinin, yaz transfer döneminde en az 15 milyon euro talep edeceği ifade edildi. Galatasaray'ın bu rakamlara çıkabileceği ve Gronbaek'i kadrosuna katmak için tüm şartları zorlayacağı belirtildi. Sayısız talibi olan Danimarkalı yıldızın, gelen teklifleri sezon sonunda değerlendirme kararı aldığı aktarıldı. Gronbaek'in bu kararını kendisine teklif yapan kulüplere ilettiği öğrenildi.

Galatasaray dev transfer için devreye girdi 15 milyon euro

NELSSON DEVREYE GİRECEK

Öte yandan sarı kırmızılı idarecilerin Albert Gronbaek'i ikna edebilmek için bazı futbolcularından yardım alacağı yazıldı. Bu noktada Galatasaraylı kurmayların Victor Nelsson'u devreye sokmayı planladığı öne sürüldü. Yönetimin ayrıca Gronbaek'i maddi olarak memnun edecek bir rakam önermeyi düşündüğü bildirildi.

Haberin Devamı

Albert Gronbaek bu sezon Bodo Glimt'te 14 maça çıktı ve 6 gol 2 asistlik performans gösterdi.

YORUM YAZ