MENÜ

Galatasaray, Derrick Köhn'ü TFF'ye bildirdi! KAP açıklaması geldi

Sarı-Kırmızılılar transfer operasyonunda gaza basmıştı. Cim Bom, Hannover 96'nın başarılı sol beki Derrick Köhn'ü İstanbul'a getirmişti. Yıldız oyuncunun transferi resmen TFF'ye bildirildi ve lisansı çıkarıldı. Galatasaray, Derrick Köhn transferinin detaylarını Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirirken oyuncunun bonservis ve yıllık maaş ücretleri de belli oldu.

Galatasaray, Derrick Köhn'ü TFF'ye bildirdi! KAP açıklaması geldi

Sarı-Kırmızılılar transfer operasyonunda gaza basmıştı. Cim Bom, uzun süredir aradığı sol beki Almanya 2. Ligi’nde buldu. Sarı-Kırmızılılar, Hannover 96 takımının formasını giyen 25 yaşındaki Gana asıllı Alman vatandaşı Derrick Köhn’ü renklerine bağladı.

Haberin Devamı
Galatasaray transferi böyle açıkladı, Kerem Demirbay detayı viral oldu!

2.5 yıllık sözleşme

Galatasaray'ın anlaşma sağladığı 25 yaşındaki Alman sol bek, sabah saatlerinde İstanbul'a gelmişti. Yıldız oyuncunun transferi resmen TFF'ye bildirildi ve lisansı çıkarıldı. Aslan transferi resmen KAP'a bildirmese de TFF'ye yapılan bildiride sözleşmenin 2.5 yıllık olduğu da görüldü.

Galatasaray, Derrick Köhnü TFFye bildirdi KAP açıklaması geldi

Teklifleri geri çevirmişti

Hannover 96, geçtiğimiz yaz başından itibaren Derrick Köhn’ün sözleşmesini uzatmak ve Bundesliga devlerinden birine büyük paralar karşılığında satmayı planlıyordu. Ancak Alman basınına göre genç futbolcu, kendi durumunu kolaylaştırmak adına sözleşme tekliflerini her seferinde geri çevirdi. Ara transfer döneminde çok sayıda kulüpten teklif alan Köhn’ün, şampiyonluk hedefi olan bir takımda oynamak istediği için Galatasaray’ı beklediği belirtildi.

Haberin Devamı

Galatasaray, Derrick Köhnü TFFye bildirdi KAP açıklaması geldi

KAP'a bildirildi

Galatasaray, Derrick Köhn'ün transferi konusunda Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) resmi bildirimini yaptı. Alman oyuncu için ödenecek bonservis bedeli ve yıllık ücreti de resmen belli oldu.

Galatasaray'dan KAP'a yapılan resmi açıklama şu şekilde:

Profesyonel Futbolcu Derrick Arthur Köhn ve kulübü Hannover 96 GmbH&Co KGA ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır.

Buna göre, Futbolcunun eski kulübüne 3.350.000 EUR transfer bedeli ile 300.000 EUR tutarında şarta bağlı bonus ödenecektir.

Futbolcu ile 2025/2026 sezonu sonuna kadar sözleşme imzalanmış olup Şirketimizin 2027/2028 sezonu sonuna kadar uzatma opsiyonu bulunmaktadır.

Buna göre, Futbolcumuza 2023/2024 sezonu için net 300.000 EUR, 2024/2025 sezonu için net 450.000 EUR ve 2025/2026 sezonu için net 500.000 EUR sezonluk ücret ile bir defaya mahsus olmak üzere 50.000 EUR imza ücreti ödenecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Galatasaray, Derrick Köhnü TFFye bildirdi KAP açıklaması geldi

Forma numarası da belli oldu. Yıldız oyuncu, Sarı-Kırmızılılar'da 17 numaralı formayı giyecek...

Yıldız oyuncu imza sonrası ilk açıklamalarını da yaptı. Transferinden dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Köhn şu ifadeleri kullandı 👇

Böyle büyük bir kulübe imza atmak benim için çok özel bir şey. Bir önce sahaya çıkmak için ve taraftarlarımızla buluşmak için sabırsızlanıyorum.

'Galatasaray'ın büyüklüğünü herkes söylüyordu'

"Arkadaşlarım, dostlarım ve ailemle istişare ettik. Herkes Galatasaray'ın çok büyük bir kulüp olduğunu söylüyordu, ben de biliyordum zaten bu kulübün büyüklüğünü. Burada olmak gurur verici. Bu formayı giymek çok değerli."

Haberin Devamı

Galatasaray, Derrick Köhnü TFFye bildirdi KAP açıklaması geldi

YORUM YAZ