MENÜ

Galatasaray deniyordu! 60 milyon Euro'luk Lukaku bombası...

Geçen sezon Inter'de Şampiyonlar Ligi Finali'nde forma giyen Romelu Lukaku'nun yeni adresi belli oluyor. İtalyan basını oyuncunun Roma'ya gideceğini, İngilizler ise West Ham United'a transfer olacağını iddia etselerde gerçeği Fanatik ulaştı. 30 yaşındaki dev golcünün gideceği takım ve gelen teklifin detayları haberimizde...

Galatasaray deniyordu! 60 milyon Euro'luk Lukaku bombası...

İstanbul'da oynanan Şampiyonlar Ligi finalinde kaçırdığı gollerle akılda kalan Romelu Lukaku yeni sezonda Suudi Arabistan Ligi'nde boy gösterebilir.

Haberin Devamı

Cristiano Ronaldo, Neymar, Mahrez, Benzema gibi yıldızların ardından Avrupa devlerinde forma giyen bir çok yıldız futbolcu Suudi Arabistan'ın yolunu tutmuştu. Son olarak Atalanta forması giyen Merih Demiral 20 milyon Euro karşılığında Al - Ahli'nin yolunu tutmuştu. Arabistan ekiplerinin yeni gözdesi ise Romelu Lukaku...

Galatasaray deniyordu 60 milyon Euroluk Lukaku bombası...

Neymar'ı almışlardı!

Al Hilal, geçtiğimiz günlerde Brezilyalı dünya yıldızı Neymar'ı kadrosuna katmıştı. Bu transfer için PSG'ye 80 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Sözleşmede, futbolcunun performansına dayalı maddelerin yerine gelmesi halinde fazladan ödemeler de bulunuyor.

Neymar, Al Hilal takımından iki yılda 300 milyon euro kazanacak. Reklam ve sponsor gelirleriyle bu bedelin 400 milyon euro'ya kadar çıkması bekleniyor.

Haberin Devamı

Roma Lukaku'yu istiyor

Serie A'nın ilk haftasında sahasında Salernitana'yla 2-2 berabere kalan Roma, kadrosuna forvet takviyesi yapmak istiyor. İngiliz basınından Evening Standard'da yer alan haberde Roma'nın Romelu Lukaku transferinde bir adım önde olduğu belirtildi.

Romelu Lukaku'yu bonservisiyle göndermek isteyen Chelsea'nin Belçikalı forvete iyi teklif gelmemesi nedeniyle kiralama tekliflerini değerlendireceği ifade edildi.

Geçtiğimiz sezonu İtalya Serie A ekiplerinden Inter'de kiralık olarak geçiren Romelu Lukaku, sezonun tamamlanmasının ardından Chelsea'ye dönmüştü.

Astronomik teklif!

Bir Suudi Arabistan takımı Chelsea'da olan Belçikalı golcü Romelu Lukaku'yu kadrosuna katmak istiyor. Senelik 60 milyon Euro'luk teklif yapılan golcü Arabistan'a gitmeye sıcak bakıyor. Yıldız golcü ile İtalyadan da bazı kulüpler ilgileniyor.

Geçtiğimiz sezon Inter formasıyla gösterdiği performansla dikkat çeken Lukaku, 37 resmi maçta yer almış ve bunların 20'sinde ilk 11 başlamıştı. Toplamda 1988 dakika süre alan 30 yaşındaki futbolcu, 14 gol atarken 7 asist yaparak takımının skor yükünü taşımıştı.

Suudi Arabistan kulüplerinin son dönemde gerçekleştirdiği yıldız transferler arasında Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Sadio Mane, N'Golo Kante, Riyad Mahrez, Ruben Neves, Roberto Firmino ve Jordan Henderson gibi isimler yer alıyor.

Haberin Devamı

JORDAN LUKAKU TÜRKİYE'DE!

Adanaspor, Romelu Lukaku'nun kardeşi Jordan Lukaku'yu transfer ederek kadrosunu güçlendirdi. Trendyol 1. Lig takımı, SD Ponferradina takımında oynayan 29 yaşındaki Belçika Milli takım oyuncusu sol bek Jordan Lukaku ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.

 

YORUM YAZ