Galatasaray, Davinson Sanchez'in peşinde! Menajeri doğruladı...

Avrupa devlerini peşinden koşturan yıldızlarını elde tutma kararı alan Galatasaray, 25 milyon Euro’luk çıkış maddesi olan ve Arsenal ile Tottenham’ın ısrarla istediği Victor Nelsson’un ayrılma ihtimaline karşı, yine Tottenham’dan Davinson Sanchez’in transferini gündeme aldı.

Galatasaray, Davinson Sanchez'in peşinde! Menajeri doğruladı...

Galatasaray’da yönetim ve teknik heyet bir araya gelerek, Şampiyonlar Ligi hedefi doğrultusunda hem kadroyu koruyup hem de gündemdeki yıldızları transfer ederek takımı daha da güçlendirme kararı aldı. Bu doğrultuda Avrupa devlerini peşinde koşturan başta Boey, Nelsson ve Zaniolo gibi isimlerin transferine izin verilmemesi gündeme geldi. Bu oyunculardan Boey’ye yeni ve zamlı sözleşme önerildi. 35 milyon Euro’luk serbest kalma maddesi bulunan Zaniolo’dan 1 yıl daha kalması ve Sarı-Kırmızılı formayla Şampiyonlar Ligi’nde boy göstermesi istendi. Ancak Nelsson’la ilgili bazı pürüzlerin olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Mutabakat sağlanamadı

Geçen sezon başında da Sevilla’ya transferi son anda suya düşen Nelsson, 1 sezon daha Galatasaray’da kalması yönünde ikna edilmişti. Danimarkalı futbolcuyla yine benzer bir görüşme yapılsa da taraflar tam anlamıyla bir mutabakata varamadı. Dolayısıyla Nelsson, transfer görüşmeleri yapmaya devam ediyor ve İngiliz devleri Arsenal ile Tottenham’ın ısrarı devam ediyor. Eğer bu kulüpler, 25 milyon Euro’luk çıkış bedelini Galatasaray’ın hesabına yatırırsa, 24 yaşındaki stoperin ayrılma ihtimali yüksek görünüyor.

Galatasaray, Davinson Sanchezin peşinde Menajeri doğruladı...

Tottenham ve Kolombiya Milli Takımı’nın stoperi Sanchez’e karşı Galatasaray’ın ilgisi, menajeri tarafından da doğrulandı.

3 kulüp daha istiyor

Galatasaray Yönetimi de bu tehlikeye karşı erken önlem alma amacıyla, eldeki stoper listesi doğrultusunda harekete geçti. Gündeme gelen ilk isim, Nelsson’u isteyen kulüplerden biri olan Tottenham’ın 27 yaşındaki savunmacısı Davinson Sanchez. Kolombiyalı stoper için net 9 milyon Euro’luk bir teklif yapıldığı, ancak deneyimli oyuncuyu isteyen 3 kulübün daha olduğu bildirildi. Sanchez’in menajeri de oyuncusuna olan ilgiyi doğruladı. Hem Nelsson hem de Sanchez konusunda birkaç gün içinde daha somut gelişmelerin yaşanabileceği ifade ediliyor.

Haberin Devamı

Galatasaray, Davinson Sanchezin peşinde Menajeri doğruladı...

YORUM YAZ