MENÜ

Galatasaray Cedric Bakambu'yu Real Betis'e sattı! 10 milyon Euro...

Galatasaray sezon başında 700 bin Euro bonservis bedelle kadrosuna kattığı Cedric Bakambu'yu Real Betis'e sattı. Sarı-Kırmızılı takım sözleşmenin detaylarını KAP'a bildirdi.

Galatasaray Cedric Bakambu'yu Real Betis'e sattı! 10 milyon Euro...

Galatasaray - Cedric Bakambu ayrılığı resmen yaşandı. Kongo'lu golcü bonservisiyle İspanya La Liga takımlarından Real Betis'e transfer oldu. Sarı-Kırmızılı takım ciddi bir bonservis kasaya koydu.

Haberin Devamı

İLK OLARAK KİRALIK İSTEDİLER!

Cedric Bakambu - Real Betis görüşmelerini ilk olarak Fanatik duyurmuştu. Kongo Milli Takımı ile Afrika Kupası'nda yer alan 32 yaşındaki golcü için Betis öncelikle kiralama teklifi yaptı. Galatasaray bu teklifi kabul etmeyince İspanyollar 3 kez fiyat artırarak Galatasaray'ın kapısını çaldı.

1 MİLYON'LA BAŞLADILAR

1 Milyon Euro kiralama teklifinin ardından 2,5 ve 3,5 milyon Euro'luk teklifler yapılda ancak GAlatasaray 5+5 milyon Euro'da ısrarcıydı. Pellegrini'nin ısrarı üzerine Betis fiyatı Galatasaray'ın istediği noktaya getirdi ve transfer gerçekleşti. Galatasaray 700 bin Euro'ya kadrosuna kattığı oyuncudan 10 milyon Euro'ya yakın rakam kazanmış oldu.

KAP GELDİ!

Bakambu ile 2026 yılına kadar sözleşme imzalayan La Liga ekibi, transferi sosyal medya hesabından yayınladığı video ile duyurdu. Real Betis'in açıklamasının ardından Galatasaray da transferin detaylarını açıkladı.

Haberin Devamı

GALATASARAY TRANSFERİN DETAYLARINI AÇIKLADI

Sarı-kırmızılılar, yapılan açıklamada; "Profesyonel futbolcumuz Cédric Bakambu’nun transferi konusunda Real Betis Balompié SAD ile anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre Real Betis Balompié SAD, şirketimize net 5.000.000 euro garanti ücret ile net 5.050.000 euro tutarında şarta bağlı bonus ödeyecektir." ifadelerine yer verildi.

Galatasaray Cedric Bakambuyu Real Betise sattı 10 milyon Euro...

YORUM YAZ