MENÜ

Galatasaray, Cedric Bakambu transferinin maliyetini KAP'a bildirdi!

Son olarak Wilfried Zaha ile görüşmelere başlandığını açıklayan Galatasaray, dün gece saatlerinde Türkiye'ye gelen Cedric Bakambu ile sağlanan anlaşmanın detaylarını da Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Galatasaray, Cedric Bakambu transferinin maliyetini KAP'a bildirdi!

Galatasaray'da transfer hareketliliği tüm hızıyla sürüyor. Dün gece saatlerinde Cedric Bakambu'yu İstanbul'a getiren Sarı-Kırmızılılar, bugün de Wilfried Zaha ile görüşmelere başlandığını duyurmuştu. Galatasaray, Cedric Bakambu transferinin maliyetini de Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Haberin Devamı

DÜN GECE İSTANBUL'A GELMİŞTİ

Galatasaray'ın Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al Nasr'dan kadrosuna kattığı Cedric Bakambu, dün gece saatlerinde Türkiye'ye geldi.

Galatasaray, Cedric Bakambu transferinin maliyetini KAPa bildirdi

Kulüplerin anlaşması sonrası Türkiye'ye gelen Bakambu; ailesiyle birlikte havalimanından ayrılırken mikrofonlara, "Merhaba Cimbom" ifadesini kullanmıştı. 

 

Galatasaray, Cedric Bakambu transferinin maliyetini KAPa bildirdi

Demokratik Kongolu yıldız, bugün Galatasaray için sağlık kontrolünden geçti.

RESMİ İMZAYI ATTI

Cedric Bakambu, sağlanan anlaşma çerçevesinde bugün Galatasaray ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

 Sarı-Kırmızılılar, Cedric Bakambu ve Al Nasr ile transfer adına sağlanan anlaşmanın şartlarını da Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Galatasaray'dan yapılan KAP açıklaması şu şekilde:

Profesyonel futbolcu Cédric Bakambu ve kulübü Al-Nasr SC Limited ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Futbolcunun eski kulübüne net 700.000 Euro tutarında transfer ücreti ödenecektir. Futbolcu ile 2023-2024 sezonundan başlayarak 2 sezon için sözleşme imzalanmıştır. Buna göre, her bir sezon için futbolcuya net 1.500.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir.

FORMA NUMARASI BELLİ OLDU

Haberin Devamı

Galatasaray'ın yeni golcüsü Cedric Bakambu'nun forma numarası da resmen belli oldu. 

Galatasaray, Cedric Bakambu transferinin maliyetini KAPa bildirdi

Demokratik Kongolu yıldız, Sarı-Kırmızlılar'da 94 numaralı formayı giyecek. 

BAKAMBU: ONLAR BU TAKIMA, BEN DE KENDİME İNANIYORUM

İmza töreni sonrası açıklamalarda bulunan Cedric Bakambu, "Burada olduğum için çok mutluyum. Son haftalar benim için zordu ama artık Türkiye'nin en büyük kulübü Galatasaray'dayım. Türkiye'ye yeniden gelip oynamak hayal gibiydi. 7-8 yıl önce burada oynuyordum. Şimdi lige tekrar geri döndüm. Benim için en büyük kulüpte, yeni formamla sahada işimi yapacağım" ifadelerini kullandı.

Taraftarlara da mesajını ileten tecrübeli golcü:

Sosyal medyadan birçok mesaj aldım. Taraftarımızı mutlu etmeliyiz. Onlar bu takıma inanıyor, ben de kendime inanıyorum. Umarım harika bir sezon olur.

 

Galatasaray, Cedric Bakambu transferinin maliyetini KAPa bildirdi

YORUM YAZ