MENÜ

Galatasaray, Borussia Dortmund'un yıldızını bedavaya alıyor!

Süper Lig'de şampiyonluk için gün sayan Galatasaray'da transfer çalışmaları da hız kazandı. Sarı kırmızılı takım Dortmundlu yıldız için görüşmelerini hızlandırdı. İşte detaylar...

Galatasaray, Borussia Dortmund'un yıldızını bedavaya alıyor!

Bu sezon şampiyonluğun en büyük favorisi olan Galatasaray, gelecek sezon için kaliteli oyuncuları kadrosuna katmanın planlarını yapıyor. Sarı-Kırmızılı ekip, son hafta sahasında şampiyonluk hasretine son veremeyen Borussia Dortmund’un yıldız futbolcusunu kadrosuna katmak istiyor.

Haberin Devamı

Alman deviyle gereli görüşmelere başlayan Galatasaray, yıldız futbolcuyu bedelsiz bir şekilde takıma dahil ederek önemli bir transfer başarısı gösterecek. Transfer listesinin başında olan yıldız için, teknik direktör Okan Buruk’un da onayı alındı.

ERDEN TİMUR AVRUPA GEZİSİNDE

Şampiyonlar Ligi kadrosu kurmak üzere kolları sıvayan Galatasaray'da, transfer operasyonunu yürüten Erden Timur'un Avrupa gezisi sürüyor. Yeni sezonda Avrupa'da başarı yakalayacak bir kadro kurmayı hedefleyen Galatasaray transferde büyük oynuyor...

Galatasaray, Borussia Dortmundun yıldızını bedavaya alıyor

MERTENS İLE YOLA DEVAM

Galatasaray'da yıldız futbolcusu Dries Mertens'le yeni sözleşme imzaladı. Sarı-kırmızılı kulüp, tecrübeli futbolcunun sözleşmesini 31 Mayıs 2024'e kadar uzatıldığını Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirdi.

Haberin Devamı

Dries Mertens, bu sezon Galatasaray forması ile toplam 31 resmi müsabakaya çıktı. Belçikalı yıldız söz konusu maçlarda 7 kez rakip fileleri sarsmayı başarırken, takım arkadaşlarına da 4 kez gol pası verdi.

 BARIŞ ALPER'LE YENİ SÖZLEŞME

Galatasaray'da gelecek sezon adına ilk iç transfer hamlesi yapıldı. Sarı-kırmızılılar, 22 aşındaki Barış Alper Yılmaz'la 2026-2027 sezonu sonuna kadar anlaşma sağladı.

Galatasaray, Borussia Dortmundun yıldızını bedavaya alıyor

GUERREIRO LİSTEYE ALINDI

Portekiz basını O Jogo'da yer alan habere göre; Galatasaray, Borussia Dortmund forması giyen  Raphael Guerreiro'yu kadrosuna katmak istiyor. Haberin detayında sol bek sıkıntısı çeken sarı kırmızılı takımın, Portekizli oyuncu ile görüşmelerini sürdürdüğü belirtildi.

G.SARAY'A RAKİPLER VAR

Borussia Dortmund'un yıldız futbolcusu Raphael Guerreiro'ya Galatasaray'ın yanı sıra İtalyan devi Milan ile Premier Lig ekibi Newcastle'ın da ilgi duyduğu ifade edildi.

Galatasaray, Borussia Dortmundun yıldızını bedavaya alıyor

SÖZLEŞMESİ SEZON SONU BİTECEK

Dortmund ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan 29 yaşındaki oyuncunun kısa süre içinde geleceğiyle ilgili kararını vermesi bekleniyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Raphael Guerreiro, bu sezon Alman temsilcisi ile 35 resmi maça çıktı. Portekizli yıldız söz konusu maçlarda 5 kez rakip fileleri sarsmayı başarırken, 14 kez de takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Haberin Devamı

Mauro Icardi'nin Strasbourg'a Attığı Müthiş Kafa Golü

Galatasaray, Borussia Dortmundun yıldızını bedavaya alıyor

YORUM YAZ