MENÜ

Galatasaray bomba transferi Şampiyonlar Ligi piyangosuyla patlatıyor!

Galatasaray ile anlaşmak için kulübün gruplara kalmasını isteyen dünyaca ünlü yıldızın istediği oldu. Şimdi ise gözler, taraflar arasında yapılacak son görüşmeye çevrildi. Sarı-Kırmızılı ekibin, bu dev transferi çok kısa bir süre içerisinde resmen açıklaması bekleniyor. İşte tüm detaylar...

Galatasaray bomba transferi Şampiyonlar Ligi piyangosuyla patlatıyor!

Cimbom, Şampiyonlar ligi biletini almasının ardından gözünü yeniden transfere çevirdi. Şampiyonlar Ligi Play-Off'unda Molde'yi eleyen Sarı-Kırmızılı ekip, Devler Ligi'ne katılmasının avantajını dünyaca ünlü yıldızı transfer ederek kullanacak. Öte yandan Galatasaray, orta saha çalışmalarını da sürdürürken rotayı Serie A'ya çevirdi. Detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Galatasaray'da orta saha için rota Serie A...

Galatasaray'ın orta saha transferi için görüştüğü isimlerden biri de Fiorentina'da forma giyen Faslı oyuncu Sofyan Amrabat...

İtalyan Gazeteci Gianluca Di Marzio'nun haberine göre, İtalyan ekibi, sarı - kırmızılılardan gelen ilk teklifi reddetti, ancak Manchester United'ın da teklifinin reddedilmesi Galatasaray cephesini umutlandırdı.

Galatasaray'ın yeni bir teklif hazırlayarak Fiorentina ile yeniden masaya oturmayı planladığı öğrenildi. Sarı - kırmızılı yöneticiler iyi bir ikinci teklifle transferi bitirmek istiyor.

Galatasaray bomba transferi Şampiyonlar Ligi piyangosuyla patlatıyor

Sıra geldi dünyaca ünlü yıldıza

Sarı-Kırmızılılar, bir süredir Sergio Ramos’u kadrosuna katmak için girişimlerine devam ediyor. 37 yaşındaki yaşayan efsane, yaptığı ilk görüşmelerde Şampiyonlar Ligi şartını ortaya koymuştu. Şimdi ise Aslan, Molde zaferi sonrasında adını gruplara yazdırdı. İspanyol futbolcunun da böylece isteği yerine gelmiş oldu. Taraflar eşleşme öncesinde senelik 6 milyon Euro civarında bir maaş ve 1+1 yıllık kontrat üzerinde anlaşmaya varmıştı.

Haberin Devamı

Galatasaray bomba transferi Şampiyonlar Ligi piyangosuyla patlatıyor

Zirvede buluştular

Ancak İspanyol futbolcu ile yeni bir görüşme daha yapılması ve aradaki son pürüzlerin giderilmesi bekleniyor. Bu konuda Molde maçından sonra başkan Dursun Özbek, başkanvekili Erden Timur ve teknik direktör Okan Buruk’un toplantı yaptığı iddia edildi. Gerçekleştirilen zirvede Ramos transferinin akıbetinin konuşulduğu öğrenildi. Ayrıca orta saha transferi için de görüşmelerin yapıldığı bu hafta içerisinde hem stoper hem de orta saha transferlerinin açıklanmasının beklendiği belirtildi.

Adaylar belli

Galatasaray’ın orta sahada görüştüğü isimler ise Marco Veratti ve Tanguy Ndombele’ydi. Ancak gelen bir diğer habere göre Sarı-Kırmızılılar, başka bir dünyaca ünlü yıldız ile temas ediyor. Fakat yönetim, bu ismi sır gibi saklıyor.

Galatasaray bomba transferi Şampiyonlar Ligi piyangosuyla patlatıyor

YORUM YAZ