MENÜ

Galatasaray, Bodo/Glimt'in yıldızıyla ilgileniyor

Lucas Torreira'nın yanına iyi bir orta saha oyuncusu arayan Galatasaray'da sürpriz bir isim gündeme geldi. Norveç basını, sarı-kırmızılıların 22 yaşındaki orta saha oyuncuyla ilgilendiğini duyurdu. İşte detaylar...

Galatasaray, Bodo/Glimt'in yıldızıyla ilgileniyor

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar ara transfer dönemi için çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-kırmızılılarda Tanguy Ndombele ve Sergio Oliveira'nın beklenen performansı verememesinin ardından başlayan arayışlarda sürpriz bir ismin gündeme geldiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Molde forması giyen Emil Breivik'i gündeminde bulunduran sarı-kırmızılıların, bir başka hedefi daha netlik kazandı. Norveç basınından Nettavisen'in haberine göre; Süper Lig devi Bodo Glimt forması giyen Albert Gronbaek'i gündemien aldı.

ARA TRANSFERDE GİRİŞİM YAPILACAK

Sarı-kırmızılıların, 22 yaşındaki orta sahayı uzun süredir takip ettiği belirtildi. Danimarkalı orta sahanın yakıntan izlendiği vurgulandı. Süper Lig devinin Albert Gronbaek için ara transfer döneminde girişimde bulunabileceği aktarıldı.

Albert Gronbaek'i takip eden tek kulübün Galatasaray olmadığı belirtildi. Danimarkalı oyuncunun Leicester City, Sampdoria ve Lille tarafından da izlendiği vurgulandı. Napoli'nin de geniş listesinde olduğu kaydedilen Albert Gronbaek için en somut adımın Amerika Birleşik Devletleri'nden geldiği kaydedildi.

Haberin Devamı

Galatasaray, Bodo/Glimtin yıldızıyla ilgileniyor

ABD EKİBİ DE İSTİYOR

MLS ekiplerinden Charlotte'un Albert Gronbaek için Bodo Glimt'e 8 milyon euro civarında bir bonservis bedeli ödemeye hazır olduğu belirtildi. 22 yaşındaki orta saha bu sezon Bodo Glimt formasını 46 resmi maçta giydi. Albert Gronbaek bu süreçte 14 kez rakip fileleri havalandırdı. Danimarkalı futbolcu aynı süreçte 8 asist üretti.

ANCELOTTI'NİN GÖZDESİ ICARDI

Albert Gronbaek'in Bodo Glimt ile olan sözleşmesi 31 Aralık 2027'de sona erecek. 22 yaşındaki hücum oyuncusunun güncel piyasa değeri 7 milyon 500 bin euro. Aarhus'ta futbola başlayan Albert Gronbaek, 2022-2023 sezonunda 3 milyon 300 bin euro karşılığında Bodo Glimt'e imza attı.

Galatasaray, Bodo/Glimtin yıldızıyla ilgileniyor

YORUM YAZ