MENÜ

Galatasaray-Beşiktaş derbisi kapalı gişe!

Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki derbi maçın tüm biletleri tükendi. Sarı-Kırmızılı ekibi statta 49 bin taraftar destekleyecek. Dev mücadeleye Siyah-Beyazlı taraftarların da gelişiyle sezonun en ateşli tribün şovlarının yaşanması bekleniyor.

Galatasaray-Beşiktaş derbisi kapalı gişe!

Ali Sami Yen Spor Kompleksi, yeni adıyla Rams Park Stadyumu’nda sezonun en ateşli derbilerinden biri oynanacak. Galatasaraylı taraftarlar, Beşiktaş derbisi öncesinde satışa çıkan tüm biletleri tüketmiş durumda. Yüksek fiyatlara rağmen kombine kart sahipleri dışında, tek maçlık biletlere büyük ilgi gösteren Sarı-Kırmızılılar, tam 49 bin kişiyle takımlarını statta desteklemeye hazırlanıyor. Deplasman yasağının kalkmasıyla Rams Park’a gelecek olan Beşiktaşlı taraftarların da katılımıyla müthiş bir tribün rekabeti yaşanması bekleniyor.

Haberin Devamı

Hava 23 derece olacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesinden belirtilen tahminlere göre, mücadele saatinde Seyrantepe’de hava sıcaklığının 23 derece olacağı kaydedildi. Nem oranının ise yüzde 43 olması bekleniyor. İstanbul Valiliği de maç öncesi, sırası ve sonrasında herhangi adli olay yaşanmaması adına yoğun güvenlik tedbirleri aldı.

Galatasaray-Beşiktaş derbisi kapalı gişe

YORUM YAZ