MENÜ

Galatasaray, Bayern Münih'i bunalttı! İnanılmaz istatistikler...

Sarı-Kırmızılılar, Bayern Münih'i sahasından çıkartmadı, ataklarıyla adeta oyunu rakip sahaya yıktı. Art arda pozisyonlar yakalayan Cim Bom'un bu müthiş oyunu istatistiklere de yansıdı. İşte detaylar...

Galatasaray, Bayern Münih'i bunalttı! İnanılmaz istatistikler...

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Alman devi Bayern Münih'le karşılaştı. Temsilcimiz, yaklaşık 52 bin taraftarı önünde RAMS Park'ı Bavyera ekibine adeta dar etti! İnanılmaz bir istek ve motivasyonla oynayan Sarı-Kırmızılılar maça çok hızlı başladı. Ancak gol Münih'ten geldi. 8'de Kingsley Coman ilk ceza alanımıza girişlerinde golü attı. 

Haberin Devamı

Galatasaray, Bayern Münihi bunalttı İnanılmaz istatistikler...

Icardi penaltıda hata yapmadı

Fakat Cim Bom demoralize olmadı, baskın oyununa devam etti, hatta bu dominant oyunu iyice artırdı. Art arda pozisyonlar yakalayan Aslan 29. dakikada Mauro Icardi'nin yerde kalmasıyla penaltı kazandı. 30'da topun başına geçen Arjantinli yıldız, müthiş bir panenkayla fileleri sarstı ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

Sadece 3 kez...

Ancak istatistikler dikkat çekti. İlk 45 dakikada resmen Bayern'i sahasından çıkartmayan, ceza alanına topyekün yüklenen Galatasaray tam 16 gol girişiminde bulundu. Şampiyonlar Ligi'nin favorilerinden Bayern Münih'in girişimi ise sadece 3'te kalması dikkat çekti.

Galatasaray - Bayern Münih maçı (VİDEO)

Galatasaray, Bayern Münihi bunalttı İnanılmaz istatistikler...

YORUM YAZ