MENÜ

Galatasaray-Bayern Münih maçı öncesi son dakika! Thomas Tuchel açıkladı...

Galatasaray'ın Devler Ligi’ndeki rakibi Bayern Münih’in hocası Thomas Tuchel, “Upamecano, Gnabry, Raphael Guerreiro ve Mazraoui Galatasaray maçında yok. Goretzka’nın durumu şüpheli. Neuer yedek kulübesinde olacak” açıklamasını yaptı

Galatasaray-Bayern Münih maçı öncesi son dakika! Thomas Tuchel açıkladı...

Yarın oynanacak Şampiyonlar Ligi mücadelesi öncesinde Bayern Münih, Rams Park’a kazanarak gelecek. Bavyera ekibi, ligde son olarak Mainz’ı 3-1 devirdi. Galibiyeti getiren golleri ise Harry Kane, Kingsley Coman ve Goretzka kaydetti. Münih temsilcisi, 8 hafta sonunda 20 puanla 3. sırada yer aldı. Zirvede 22 puanla Leverkusen bulunurken, ikinci sırayı ise 21 puanla Stuttgart aldı. Alman devinde yarınki maç için sakatların durumu da merak konusuydu. Teknik direktör Thomas Tuchel, Mainz ile geride kalan 90 dakikanın ardından açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Neuer geri dönüyor

Tecrübeli teknik adam, sakatlıkları devam eden 4 oyuncu hakkında, “Upamecano, Gnabry, Raphael Guerreiro ve Mazraoui” açıklamasını yaptı. Ayrıca Leon Goretzka’nın durumunun ise şüpheli olduğu bilgisi verildi. Alman devinin yaşayan efsanesi kaleci Manuel Neuer’in de uzun süredir devam eden sakatlığı sebebiyle 1 numarayı Ulreich almıştı. Neuer’in de Rams Park’ta kulübede olacağı gelen haberler arasında yer aldı.

Galatasaray-Bayern Münih maçı öncesi son dakika Thomas Tuchel açıkladı...

YORUM YAZ