MENÜ

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'dan müjde! 'Çoğu konuda anlaştık'

Cim Bom, Kasımpaşa virajını kayıpsız döndü, şampiyonluk yoluna dolu dizgin devam etti. Maçın ardından Sarı-Kırmızılı camiada 'zafer' vurgusu yapılırken, Başkanvekili Erden Timur da önemli açıklamalarda bulundu. Ezeli rakibi Fenerbahçe'ye göndermelerde bulunan Timur, Sarı-Kırmızılı taraftara bir de müjde verdi.

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'dan müjde! 'Çoğu konuda anlaştık'

Sarı-Kırmızılılar, Kasımpaşa engelini 4-3'le geçti. Uzun süre unutulmayacak bir maça sahne olan karşılaşmanın sonunda Galatasaray büyük sevinç yaşadı. Şampiyonluk yolunda çok zorlandıkları mücadeleyi de 3 puanla tamamlayan Cim Bom'da karşılaşmanın ardından 'zafer' vurgusu yapıldı.

Haberin Devamı
Erden Timur'dan yabancı hakem açıklaması

Mauro Icardi, Dries Mertens ve Carlos Vinicius, 'Şampiyonluk' ifadesini kullanırken, Galatasaray Başkanvekili Erden Timur da önemli açıklamalarda bulundu. Timur, Sarı-Kırmızılı camiaya müjde de verdi. 

İşte Erden Timur'un açıklamalarından öne çıkanlar 👇

"Bu haksızlıklar sonuca varmayacak. Değil bir maç, isterseniz her maç yabancı hakem çağıralım! Yabancı hakemlere de baskı yapalım, bakalım ne olacak? Kardeşim yabancı hakem, buyursun olsun. Hiç sorun yok. Yabancı hakem-Türk hakem kıyaslamasını ancak yabancı hakemin de evine adam gönderirsen, çocuğunu tehdit ettirirsen, AVM'de de hakemin çevresini sararsan o zaman yabancı hakem ne yapar bakmak lazım."

Süper Kupa maçı sonrası... 3 saat boyunca, denilmeyen şey kalmadı. Bu sözlerden sonra camiaların birleştirilmesi lazım... Hakem konusu, her şeye bakılsın. Herkes rahatlasın. İmza verelim, telefonlarımız incelensin dedik. Arınma lazım. 25 kere bir lafımdan dolayı özür diledim. Spor kamuoyunda özür dileyen kimse mi var? Konuşmamaya çalışıyoruz, bunu halletmemiz lazım. Süper Kupa'da çok güzel bir maç olsun, olay olmasın.

Galatasaray Başkanvekili Erden Timurdan müjde Çoğu konuda anlaştık

"Fernando Muslera ile yeni sözleşme konusunda büyük oranda anlaştık."

Haberin Devamı

Galatasaray Başkanvekili Erden Timurdan müjde Çoğu konuda anlaştık

YORUM YAZ