MENÜ

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat'tan ilk mesajlar

Galatasaray'ın 35. başkanı seçilen Duygun Yarsuvat, kürsüden ilk açıklamalarını yaptı.

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat'tan ilk mesajlar



Resmi sonuçlar açıklandıktan sonra kürsüde bir konuşma yapan yeni başkan Duygun Yarsuvat, kürsüden ilk açıklamasını yaptı. Yarsuvat'ın ilk sözleri şöyle:

Haberin Devamı

"Sevgili dostlar, sevgili Galatasaraylılar.

Sabahın bu saatlerinden itibaren geldiniz burada beklediniz. Sizlere çok teşekkür ediyorum. Bu seçimin sonucunun da demokratik olduğunu görüyoruz. Divan heyetine de çok teşekkür ederim. Teşekkür etmek istediğim bir başka grup da var. Bu grup seçim ofisinde sabahtan akşama kadar oturup çalışan, ellerinden gelen her şeyi yapan ve seçimin kazanılmasında da çok yararlı işlemler yapan arkadaşlarımdır. Hatta bunlardan birisi bir trafik kazası geçirdi. Araba ayağının üstünden geçti buna rağmen çalışmaya devam etti. Ona da teşekkür ederim.

Bu bir seçimdir. Esasından birbirimizden hiç farkımız yok. Çünkü biz Galatasaraylıyız. Alp Yalman kardeşim de seçimi kazansaydı ben ona yardımcı olacaktım. O da bana yardımcı olacaktır. Biz kardeşliği insana sevgiyi ortaya koymak için bir araya geldik. Galatasaraylılar böyle bir tarza sahiptir. İnsancıl, hümanist bir düşünceye sahip insanlardan oluşuyoruz. Her şey Galatasaray için olsun. Teşekkür ederim."

Yarsuvat, Galatasaray’ın, Spor Toto Süper Lig’de bugün İstanbul Başakşehir ile deplasmanda yapacağı maça gidip gitmeyeceğine yönelik soru üzerine, “Passolig kartım yok” cevabını verdi. Öte yandan Sarı-Kırmızılı takımın İtalyan teknik direktörü Cesare Prandelli’nin görevine devam etmesi görüşünde olduğunu kaydeden Yarsuvat, “Futbolla meşgul olacak arkadaşlarımızın verdiği raporlar çerçevesinde davranacağız ama benim görüşüm Prandelli’nin gitmesi yönünde değil” değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı

İlişkili Haber

Galatasaray'ın yeni başkanı Duygun Yarsuvat oldu

YORUM YAZ