MENÜ

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten hakemlere sert eleştiri

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in, sponsorluk töreninde gündeme dair açıklamalarda bulundu. Dursun Özbek, dün akşam oynanan Kayserispor maçındaki hakemin kararlarını eleştirdi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten hakemlere sert eleştiri

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in, sponsorluk töreninde gündeme dair açıklamalarda bulundu. Kulübün mali yapısıyla ilgili açıklamalar yapan Dursun Özbek, hakemler konusunda da sert ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in açıklamaları şöyle;

BU BÖYLE DEVAM EDEMEZ

Dün akşam oynadığımız maçı kazandık, yolumuza devam ediyoruz. Hakem kararlarını izlediniz. Ligin ilk gününden beri devam eden bir standartsızlık söz konusu. Ne yapmaya çalıştıklarını görüyoruz, bu böyle devam edemez. Galatasaray organize bir kötülükle karşı karşıya. Haksızlığı hak kabul edenler, yıllardır sürdürdükleri çırpınışların sonuna geldiler.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbekten hakemlere sert eleştiri

HERKESE ANLADIĞI DİLDEN KONUŞMASINI BİLİRİM

Şampiyonluk emekli ikramiyesi değildir! Türk futbolunda emekli olmak isteyenler size sempatik gelebilir. Bırakın sezon sonu sessiz sedasız kenara çekilsinler. Ben, Galatasaray Başkanı olarak bazı başkanların yaptığı gibi rüzgara göre yelken açmam. Doğru yönden şaşmam. Bizim kıblemiz bellidir. Gerektiğinde herkese anladığı dilden konuşmasını bilirim.

Haberin Devamı

Galatasaray Başkanı Dursun Özbekten hakemlere sert eleştiri

ALGI YARATMAK İÇİN UĞRAŞIYORLAR

Haksızlığı hak kabul edenler, yıllardır devam eden başarısızlıklarının sonuna geldiler. Buradan TFF ve MHK'ye sesleniyorum. Şampiyonluk bir emeklilik ikramiyesi değildir. Bırakın sene sonunda sessiz sedasız kenarlarına çekilsinler. Galatasaray'ı yıpratmak için, zafer yürüyüşünden alıkoymak için, algı yaratmak için uğraşıyorlar. Süper Lig'de finansal açıdan hiçbir sorunu olmayan tek kulübüz. İsteyen TFF'den bunun böyle olduğunu öğrenebilir. Biz bir gün bile ödemeleri geciktirmeyiz.

ŞAMPİYONLUK İÇİN GEREKLİ ENERJİYİ TOPLADIK

Bankalar Birliği'nde yapılandırmaya girmiş borcumuzu ödemek için Galatasaray gelirlerinin %50'sini vermek zorunda. Kalan %50 ile şampiyonluk yürüyüşünü sürdürmek zorundayız. Galatasaray bu yürüyüşü sürdürmek için gelir yaratmak zorunda. Bunun için en büyük desteğimiz sponsorlar. Naklen yayın gelirleri başlangıcın altında. Sponsorlarımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. Son derece iyi sponsorluk dönemi geçiriyoruz. Sene sonu itibariyle 50 Milyon euroya yaklaşacak sponsorluk geliri olacak. Galatasaray'ı temsil etmek için gereken fonu yaratıyoruz. Ödemeleri yaptık ve şampiyonluk için gerekli enerjiyi topladık. Takımdaki eksikleri biliyoruz. Bu eksikleri tamamlamak için çalışmalarımız devam ediyor. Biraz sabrederseniz, kısa sürede sizleri bilgilendireceğiz. Arkadaşlarım çalışmalarına devam ediyor.

YORUM YAZ