MENÜ

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Fenerbahçe'ye gönderme! 'Rakibimiz her türlü sataşmaları yapıyor'

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, düzenlenen iftar yemeğinde açıklamalarda bulundu. Başkan Özbek, dikkat çeken sözler kullandı.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Fenerbahçe'ye gönderme! 'Rakibimiz her türlü sataşmaları yapıyor'

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, tribün grubu Ultraslan'ın düzenlediği iftar yemeğine katıldı. Başkan Özbek, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Şampiyonluk yarışına dair açıklamalarda bulunan Özbek, şu ifadeleri kullandı;

"Hepinizin Ramazan Bayramı'nı şimdiden kutluyorum. Mayısın sonundaki bayramı da hep beraber zaten kutlayacağız. Bu sene geçmiş dönemlerdeki en zorlu şampiyonluk yarışını veriyoruz. Rakibimiz her türlü bel altı, her türlü sataşmaları yapıyor. Ama bizim bir duruşumuz var. Biz bu Galatasaray duruşundan vazgeçmeyeceğiz. Yapılan tahriklere rağmen dimdik ayakta ve itidalli olacağız. Bu tahriklere kapılmayalım, zaten mayısın sonundaki sonuç değişmeyecek. Önce vatanımızı, milletimizi düşünelim. Tahriklere kapılmayın, bu tahriklere cevap vermeyin."

ALİ KOÇ NE DEMİŞTİ?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, önceki gün düzenlenen Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda şu ifadeleri kullanmıştı;

Haberin Devamı

"Yalan! Her şeyiniz yalan! Hele bir tanesi var, hayatı yalan! Deprem için yardım yaparken bile, biz konteyner üstüne 115 milyon lira topladık, sağ olsun, Allah razı olsun. 1000 konteynerlik katkı sağladık. Konut için yarışalım, Fenerbahçe ve Galatasaray yarışırsa daha büyük gelir toplarız dendi. Konut 2.2 milyon, 250 konut, 500 milyonun üstünde. Biz yapamayız, o kadar para yok dedik. Biz yapacağımız dedik şeyi yaparız. 'Ne olacak 50-100 tane yaparsın' diyor, o hayatı olan şahıs. Bunu yalan makinesine bağlayın, makineyi bozar."

Galatasaray'ın sambacısı Carlos Vinicius'tan şampiyonluk sözleri

Galatasaray Başkanı Dursun Özbekten Fenerbahçeye gönderme Rakibimiz her türlü sataşmaları yapıyor

YORUM YAZ